Ny hud- og laserklinik åbnet i Parken på Østerbro

Af Susanne

På privathospitalet Adeas, der ligger i Parken på Østerbro, er det nu muligt at blive behandlet af nogle af Danmarks dygtigste hudspecialister.

Parkens hud- og laserklinik er en nyåbnet klinik, som behandlerr både egentlige hudsygdomme og tilbyder kosmetiske og aldersrelaterede behandlinger.

Smuk og ensartet hud med laser og IPL
Ét af klinikkens behandlingstilbud er IPL og laserbehandling, der blandt andet bruges til at fjerne pigmentpletter, karsprængninger, uønsket hårvækst og til at reducere rynker. Behandlingerne kræver en specialuddannelse, som klinikkens personale ikke alene har, men også underviser andre i.

Det er meget effektive behandlinger, som er blevet rigtig godt modtaget. Dorte Kalhøj, der har benyttet klinikken siger:
”Min hud var blevet uensartet, hvilket jeg synes, fik mig til at se ældre ud. Derudover lider jeg af rosacea, hvor min hud pludselig blusser op. Efter blot én behandling med IPL ser min hud helt anderledes jævn og fin ud”.

Kosmetiske behandlinger i særklasse
Parkens hud- og laserklinik består af et team, der har en ekspertise, som kun sjældent ses i den kosmetiske branche. Den ene del af teamet er overlæge og speciallæge i dermatologi, Christina Skovbøllling Haak, mens den anden del af teamet består af dermatologisk og kosmetisk sygeplejer-ske, Louise Solhøj Madsen. Udover en ekstremt høj faglighed, så har de også en enestående evne til at rådgive og sætte sig i den enkeltes sted. ”Det er afgørende for os, at vores patienter føler, de får den bedste rådgivning og opnår de bedste resultater. Hos os kan man være sikker på, at behandlingen bliver fulgt nøje, uanset om man kommer med en hudsygdom eller for en kosmetisk behandling. Alle får førsteklasses service”, siger overlæge Christina Skovbølling Haak.

Æstetik uden tabu
Det har været og er til dels stadig behæftet med tabu at få kosmetiske behandlinger. Sådan behøver det ikke at være. Kosmetisk sygeplejerske Louise Solhøj Madsen siger:
”Vores opgave er ikke at få folk til at ligne et ensartet ideal. Vi fokuserer på, at få folk til at ligne den bedste udgave af sig selv. Det kan måske være ved at fjerne rynker mellem øjenbrynene, der får vedkommende til at se unødigt vred ud, misfarvninger under øjnene, der giver et træt udseende eller give fylde tilbage til ansigtet”.

Ingen ventetid og tid til den enkelte
En henvisning til behandling i det offentlige sundhedsvæsen betyder ofte måneders ventetid. Hos Parkens hud- og laser-klinik, slipper man for ventetid, og der er altid afsat 30 minutter til konsultation. Christina Skovbølling Haak afslutter:

”Vi sætter en stor ære i vores arbejde, og vi lever af glade patienter. Derfor kan du være sikker på, at vi gør vores bedste for at få dig til at føle dig tryg og godt behandlet”.


Adeas · Øster Allé 42, 3. sal · 2100 Kbh. Ø · Tlf. 88 77 40 00
info@adeas.dk · www.adeas.dk/smukhud

Related Articles