Ferieoplevelser du aldrig glemmer

Af Susanne

En rejse med Emi-rates Holidays er en rejse, der giver et varigt indtryk. De sælger pakkerejser til flere af de mest fascinerende steder i verden, og de gør det på en måde, så man kan føle sig 100% tryg og sikker, både når det gælder fleksibilitet ved booking, rejseforsikring og covid-19 foranstaltninger.

Det stærkt prisbelønnede flyselskab Emirates står for den højeste kvalitet inden for flybranchen. Det samme gør sig gældende for deres rejseselskab, Emirates Holidays, som blev lanceret i Skandinavien i 2019 med hovedsæde i København. Rejseselskabet arrangerer skræddersyede rejseoplevelser til De Forenede Arabiske Emirater i Mellemøsten med Dubai i spidsen, Maldiverne, Mauritius, Seychellerne og Sri Lanka i Det Indiske Ocean samt Bali og Thailand i Asien. De er godt i gang med at tilføje endnu flere rejsemål og kan som noget nyt også tilbyde golfrejser til Dubai, hvor der er golfbaner i verdensklasse. Byen Dubai er selskabets hoveddestination, hvilket er en stor fordel for Emirates Holidays, da de takket være Emirates globale indkøbsvolumen blandt andet kan indgå hotelaftaler, der er meget fordelagtige for kunderne. Dubai var tidligere kendt for sine luksusrejser, men i dag appellerer destinationen til et bredere publikum. ”Vi henvender os til markedet mellem charter og high-end luxury til de rejsende, der går efter den gode kvalitet og en valgfri rejselængde. Hos os er du ikke fastlåst i forhold til at være væk i 5, 7 eller 14 dage, og du kan selv sammensætte og bestille din rejser i ro og mag. Man kan både bestille over telefonen, uden det koster ekstra, og på vores hjemmeside. Du kan booke det hele – flyrejse, hotel, udflugter m.v. på vores hjemmeside, og det sætter mange rigtig stor pris på,” siger Kenneth Andersen, der er Generel M anager for Emirates Holidays i Skandinavien.

Gratis udvidet rejseforsikring
Tryghed og god kundeservice er to nøgleord hos Emirates Holidays. Derfor tilbyder de alle sine rejsende Emirates multi-risk Travel Insurance, som er en udvidet rejseforsikring, der dækker både covid-19 og en række andre hændelser. Forsikringen er baseret på, at Emirates i juni som de første oprettede en covid-19 forsikring for at beskytte rejsende mod udgifter, ifald man blev smittet på destinationen. Her gik forsikringen ind og dækkede udgifterne relateret til omkostninger ved sygdommen. ”Nu har Emirates lanceret en rigtig rejseforsikring, der dækker alt fra hvis uheldet er ude og man kommer til skade, over sygdom og udgifter relateret til coronasmitte, til bagageudfordringer, evakuering m.v. Fuldstændig som en traditionel rejseforsikring, man normalt betaler for hos sit forsikringsselskab. Her får man rejseforsikringen kvit og frit, når man køber en pakkerejse hos os,” oplyser Kenneth Andersen. Et andet godt tilbud er gratis afbestilling helt op til 35 dage inden afrejse. Her kan man få alle sine penge tilbage, hvis man ønsker at afbestille sin rejse – og Emirates Holidays stiller ingen spørgsmål. Når man har føromtalte rejseforsikring fra Emirates Holidays, kan man, hvis uheldet er ude, og man er nødt til at afbestille senere end 35 dage inden afrejse, også få sine penge tilbage på samme betingelser som en ganske almindelig afbestillingsforsikring.

Laver alle slags rejser
I Dubai alene har Emirates Holidays adgang til mere end
100 hoteller, som alle sammen er 4- eller 5-stjernede hoteller. Mange af rejseselskabets kunder er almindelige familier, der enten skal på ferie i Dubai, eller hvor man gerne vil forkæle familie og venner og f.eks. fejre guldbryllup, fødselsdag, bryllup eller lignende, forklarer Kenneth Andersen. ”Men vi kan lave alle slags rejser – både de korte, hurtige rejser til byen med få overnatninger til de mere sammensatte rejser, hvor udflugter og besøg specielle steder er en del af programmet. Vi laver desuden meget af det, vi kalder twin stays, hvor man bor på to forskellige hoteller i løbet af opholdet. Da vi samarbejder med store hotelkæder som Hilton, Marriot, Accor Hotels m.fl., kan kunderne drage fordel af de sikkerhedsinitiativer, som kæderne har implementeret på destinationen sammen med alle de foranstaltninger, Emirates har foretaget. Lige nu er kravet for at komme til Dubai blandt andet, at man har en negativ PCR-test taget max 96 timer inden afrejse. Og så må vi se, hvordan det hele udvikler sig på coronaområdet. Der sker jo en masse spændende ting på vaccineområdet p.t.,” siger Kenneth Andersen.

Lokal tilknytning og selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden
For Emirates Holidays er den lokale tilknytning og personlige service udgangspunkt for deres arbejde i København og Skandinavien. De har kontor i København, er medlem af rejsegarantifonden og har både kundeservice og hjemmeside på dansk m.m. ”Det betyder meget for os, og vi er sikre på, det er vejen frem for rejsebranchen. Det kunne man se under coronakrisen i foråret, hvor vi hurtigt gik ud og sagde, at folk skal have sine penge tilbage. Da tingene tog længst tid, tog det to måneder at tilbagebetale pengene til vores kunder. Men nu er alt tilbagebetalt, og vi er nede på 14 dage. Vi kan nu se, at mange af dem, der fik aflyst deres rejse, nu kommer tilbage og bestiller en ny rejse. Det er super positivt og fortæller os, at den beslutning, vi tog i marts, var den rigtige,” siger Kenneth Andersen.

Se mere på www.emiratesholidays.com, hvor du kan læse alt om, hvordan du får en mindeværdig skræddersyet ferieoplevelse.

Dubai tager imod turister igen
Som en sikkerhedsforanstaltning skal alle passagerer, der ankommer til Dubai, tage en PCR-test maks fire dage/ 96 timer før deres rejsedato. Du kan desuden blive bedt om at tage en ny test i Dubai Lufthavne ved ankomsten. Børn under 12 år og passagerer med svært eller moderat handicap er undtaget fra PCR-testen. I Dubai er det obligatorisk at bære mundbind på alle offentlige steder til enhver tid. Det gælder i øvrigt også på Emirates-flyvninger. Børn under seks år, der har svært ved at bære mundbind, er dog undtaget. Du kan tage dit mundbind af, når du sidder ned på restaurant eller café – præcis som i Danmark. Hold afstand til andre. Alle sportsaktiviteter, der kan praktiseres af 5 eller færre personer, er genoptaget. Dubais strande er desuden åbne betinget af social afstand. Se mere her www.visitdubai.com


Emirates Holidays · Tlf. 43 31 06 48 · www.emiratesholidays.com

Related Articles