Ny chefoptiker i Thiele · Fokus på mærkevarer og kvalitet

Af Susanne

Thiele på Østerbrogade 64 har væggene fyldt med kendte mærkevarebriller. Det handler både om kvalitet i forhold til synet og til livsstil, fortæller Chefoptiker Kristina Friis.

Når man træder ind i Thieles butik på Østerbrogade, er bliver man mødt af de mange lækre mærkevarebriller, som pryder væggene. Faktisk er væggene tapetseret med briller og solbriller af høj kvalitet. Det er der en enkel og god forklaring på, ifølge den nye Chefoptiker Kristina Friis.

”Når man køber briller i dag, handler det om at få en synskorrektion, som kan være med til at styrke ens livskvalitet.
Men det handler også om, at briller spiller en stadig større rolle i ens påklædning og udseende. Der er efterhånden kommet lige så meget fokus på mærke
varer inden for briller, som når det gælder køb af tøj.”

Kristina kommer fra Thieles butik i Helsingør og med sine 11 år i optikerkæden, der med sine 202 år på bagen suverænt er Danmarks ældste, er Thiele en del af hendes DNA. Hun nyder at opfylde kundernes behov, og er utrolig glad for, at hun nu arbejder i butikken på Østerbrogade. ”Østerbro og området nær Sortedamssøen er et fantastisk sted og teamet i butikken er virkelig kompetent. Vi supplerer hinanden rigtig godt og er hver især eksperter inden for synstest, kontaktlinser, briller og solbriller m.v., så man altid kan få en optimal service i forhold til ens behov. Hos Thiele er der altid plads til, at vi går i dybden med det, som kunderne har brug for, hvilket jeg sætter stor pris på.”

Innovative og førende mærker

Listen over de forskellige mærkevarer hos Thiele på Østerbrogade er lang, men af de mange innovative og førende mærker, man finder i butikken, kan blandt andet nævnes Chanel, Tom Ford, Ray Ban, Celine, Gucci, Stella McCartney, Lanvin med flere. ”Det er mærkevarer i bedste kvalitet. Man kan for eksempel få en rigtig lækker Chanel solbrille til en rimelig pris i forhold til, hvad Chanel ellers koster. Chanel-brillerne har en masse flotte detaljer og en særlig kvalitet. På herresiden kan vi mærke, at Tom Ford-briller er blevet populære, efter at blandt andet James Bond er begyndt at markedsføre dem. Bossog Persol er også eftertragtede,” fortæller Kristina. 

Skræddersyede specialglas

Den gode kvalitet er – naturligvis – også i højsædet, når det gælder brilleglas hos Thiele. Derfor leverer de brilleglas fra tyske Rodenstock, der har været førende inden for brilleglas siden 1877. “Vi har specialglas fra Rodenstock, som vi skræddersyr mere individuelt end tidligere. Det er en kæmpe fordel for kunderne, som oplever at få en bedre synsoplevelse. For eksempel er flerstyrkeglas blevet betydeligt bedre de seneste år, og vi får i dag tilbagemeldinger om meget nem tilvænning fra kunderne,” siger Kristina.

Hvis man skal have foretaget en synstest hos Thiele, foretages hele forløbet af en optiker eller en specialuddannet optikassistent – lige fra at tage imod kunden, udføre synstesten og udlevere brillerne eller linserne. Det betyder, at man er sikret den bedste faglighed fra start til slut. Som en del af synstesten bruger butikken Rodenstocks Impressionist®, der sikrer de specialmål, der gør det muligt at producere skræddersyede brilleglas.

Thiele grundlagt i 1817

Brillehuset THIELE blev grundlagt i 1817 og er Danmarks ældste optikerkæde. De har siden 1931 båret prædikatet Kongelig Hofleverandør og har en stolt tradition for at levere briller og service af højeste kvalitet. Til trods for de mange år i branchen har THIELE stadigvæk fingeren på pulsen, og uanset om du vælger mode- eller lavprisbriller, vil du opleve god service og forlade butikken med et smil på læben.   


Thiele · Østerbrogade 64 · tlf. 35 38 09 65 · www.thiele.dk

Related Articles