Når smil og god mad er vejen Frem…

Af Susanne

Jeg bliver mødt med et stort smil, venlighed og en enorm imødekommenhed af indehaveren, Jeanett Cecilia Werin. Allerede ved modtagelsen er der ingen tvivl om, at Restaurant Sejlklubben Frem er mere end bare et spise sted. Man føler sig hjemme fra første sekund. Jeanett er kommet i sejlklubben de sidste 12 år, men har overtaget stedet for et par måneder siden.

Der er blevet renoveret, både i bygningen og på menukortet – men den gode danske mad består! Både sild, æg, tarteletter og flæskesteg – samt mange andre lækkerier finder vej!

Sejlklubben booker alle slags selskaber, og det gælder naturligvis både private og erhverv… Det lyser langt væk, at både sted og ejer er meget jordnært – men lad dig ikke narre, der bliver ikke gået på kompromis med mad og service af den grund. Tværtimod.

Udsigten er god

Restaurant Sejlklubben Frem ligger i maritime omgivelser med havudsigt, så langt øjet rækker. Perfekt venue til dine fester, du vil helt sikkert få glade gæster.

Åbningstider: Tirsdag, onsdag, torsdag: 17-22 og lørdag/søndag: 12-17 (køkkenet lukker en time før).

Henover sommeren vil der være masser af events og liv og glade dage…stedet byder blandt andet op til dans med Ratlers samt mange andre dansable musikere, og forhåbentlig er der en komiker eller to samt en jazzfestival, der kigger forbi på et tidspunkt. Det håber jeg også, at du gør.

Jeg er sikker på, at Restaurant Sejlklubben Frem nok skal få vind i sejlene – på flere måder. Der er tydeligvis
kun en vej – og det er Frem!


Restaurant Sejlklubben Frem
Strandvænget 65 · Tlf. 39 29 33 85 · Facebook og Instagram: Restaurant Sejlklubben Frem · www.sejlklubbenfrem.dk

Related Articles