Lokal kvalitetsmad i en fart

Af Susanne

Berit Markers Østerbro favoritter

Jeg hedder Berit, er passioneret Øbro-borger, freelancefotograf og skribent. Det er mit 8. år på Østerbro, og jeg er fuldstændig vild med denne skønne bydel, der både er tæt på indre by og masser af natur.

Følg Berit på Instagram: @Photobymarker


Iki Sushi

Sushi er jo nærmest en kunst i sig selv. Det er bestemt en fryd for øjet – og så sandelig også for ganen. Iki Sushi er ingen undtagelse. Deres sushi gør andet og mere end at se lækkert ud, det smager vidunderligt! 

Iki Sushi, Nordre Frihavnsgade 52 og Århusgade 79, 2100 København Ø –www.ikisushi.dk

Smag

Smag har efter sigende byens bedste udvalg af sunde måltider. Smag tilbyder lækre, farverige salater, flere forskellige slags sandwich og desuden ugens ret og hver onsdag en 100% vegansk, laktosefri og glutenfri varm ret. Mad på farten behøver bestemt ikke at være hverken kedelig eller usund, og det er Smag et tydeligt bevis på. 

Smag, Nordre Frihavnsgade 13A, 2100 København Ø – www.smagnu.dk

Laundromat Café

Her kan du både få styr på vasketøjet og få lidt at spise på en og samme tid! Laundromat Café byder på et stort menukort med hjemmelavet mad, kager, juice, smoothies og meget mere. Hvis man har en sød tand, kan deres chokolade milkshake varmt anbefales.

Laundromat Café, Århusgade 38, 2100 København Ø – www.thelaundromatcafe.com

Related Articles