Med den menneskelig kontakt i fokus

Af Susanne

På Amerika Plads arbejder mor og søn sammen for at skabe velvære og sprede glæde. Her bygger træning og behandlinger på tillid og tryghed.

Alle skal have lyst til at åbne vores dør”, er den første sætning jeg hører, da jeg træder ind i de lyse lokaler, hvor Dorte og Oliver driver hver deres virksomhed. Det har de ramt ret godt, for jeg har både lyst til at åbne døren og blive der. Da jeg træder ind i lokalerne på Amerika Plads, er jeg nemlig ikke i tvivl om, at her er jeg kommet til et sted, hvor der skabes relationer og arbejdes med at hjælpe andre mennesker. Her på Amerika Plads har mor Dorte og sønnen Oliver slået sig sammen med hver sin passion og hvert sit håndværk, men med et fællesskab omkring det at skabe glæde og velvære baseret på tillid. Dorte Skaalum har haft sin klinik for fodterapi “Lucky feet” på adressen siden 2015. Her hjælper hun sine kunder med at blive smertefrie, hun giver runners treatment og forskellige former for fodbehandlinger. Dorte startede flere år tilbage som afspændingspædagog og erfarede dér, at mange smerter, der kom til udtryk forskellige steder i kroppen, i virkeligheden kunne lokaliseres til fødderne. Derfor uddannede hun sig til fodterapeut og åbnede sin klinik i 2015.

Mor og søn supplerer hinanden
I maj 2021 rykkede Oliver ind i det ene lokale. Det er ikke første gang, mor og søn arbejder sammen, og det er de gode til. Det mærkes fra det øjeblik, man træder ind i klinikken. De supplerer hinanden og er gode til at drømme sammen og rykke på drømmene.
“Det er meget særligt at kunne dele arbejdsliv med sin søn,” siger Dorte og kigger på Oliver, mens hun grinende siger: “Engang var jeg den stærkeste, og nu er det ham, der er den stærkeste. Vi hjælper hinanden og løfter hinanden.”

OS – Bevægelse med omtanke
I lokalet, hvor Oliver nu folder sig ud, kan du få personlig træning med omtanke. Det sker i Olivers virksomhed “OS Personlig træning”. Oliver kan nemlig skræddersy et forløb, der passer til dig, uanset hvad dit mål er. Han har kunder, der vil i bedre form, kunder der er belastede af smerter, kunder der grundet deres arbejde skal strammes op, kunder der ønsker bedre mobilitet og kunder, der af den ene eller anden grund ønsker at omlægge deres livsstil. Oliver har læst idræt på Københavns Universitet og har efterfølgende suppleret med en uddannelse som personlig træner fra At-Work skolen i København

“Jeg har en bred kompetenceprofil, og jeg er optaget af, at finde den rigtige vej for lige netop dig. Jeg tror ikke på, at der er en opskrift, som alle kan følge. Derfor gør jeg meget ud af den menneskelige kontakt og tilbyder en gratis uforpligtende samtale allerede inden opstart. Det er jo vigtigt, at der er kemi, fordi man kommer til at arbejde tæt sammen.”

Hos “OS Personlig træning” screener Oliver dig ved første session, så I er sikre på, at I arbejder efter en plan og et mål, som både er realistisk og skaber tilfredshed. Ved et forløb hos Oliver kan du være helt sikker på, at de dårlige undskyldninger ikke får lov at sætte en stopper for din træning og udvikling. Oliver har nemlig specialiseret sig i at hjælpe sine kunder med at over vinde barrierer.

“En væsentlig faktor, når man skal overvinde barrierer og skubbe sig selv ud, hvor man ikke har været før, er, at man føler sig tryg. Det er altid mit første og vigtigste mål i mødet med nye kunder,” forklarer Oliver og fortsætter: “Jeg gør mig umage med at skabe tryghed.”

Fagligt funderet med menneskelige værdier
Fælles for Dorte og Oliver er, at de begge er fagligt og teoretisk funderede inden for hver deres felt. De kender teorien bag det, de laver, og er klædt på til at hjælpe deres kunder med at blive smertefrie inden for deres forskellige områder.

Derudover har de også begge en grundighed i forhold til at skabe tillid og kontakt til de mennesker, der træder ind i deres lokaler. Det er en opskrift, der virker. Deres kunder mærker effekt af behandlingerne, og det er præcis det højere formål for dem begge.

“Vi vil hjælpe andre mennesker og sprede glæde. Når vores kunder har været her og går ud ad døren uden smerter eller allerede efter anden træningssession fortæller, at deres smerter er reduceret kraftigt, og at de nu selv kan gøre noget ved smerterne, så er vi tilfredse,” fortæller mor og søn i munden på hinanden.

Julegave fra OS
Personlig træning
Ønsker du eller en du har kær god træning, livsstilsomlægning eller at forbedre din fysik og mentalitet til din sport? Nu kan du lægge individuel, skræddersyet, personlig træning under juletræet med et godt tilbud. Spar 20%, eksklusivt gennem Mit Østerbro, på et valgfrit forløb på 5 eller 10 sessioner af op til 60 minutters varighed. Klip har en gyldighed på 1 år fra købsdato. Tilbuddet gælder indtil d. 24/12 2021.


Lucky Feet og OS · Personlig træning · Amerika Plads 8A · Kbh. Ø · Tlf. 22 44 30 88 · www.lucky-feet.dk · www.oliversebastian.dk

Related Articles