Luksusgenbrug

Af Susanne

Designergenbrug
Haberdash sælger designergenbrug, såsom Prada, Missoni, Iro, Heartmade, Aiayu, Etro, Louboutin, Stine Goya, Ganni osv. Vi har tøjet i kommision. Vi får nyt tøj hver dag. Du kan følge os på instagram @haberdashcph
Haberdash.dk


Preloved Copenhagen
Mit navn er Kiki, og jeg er indehaver af Preloved Copenhagen. Jeg altid været fascineret af smukke designertasker, og det er noget man tydeligt kan se i min online butik på instagram @preloved_copenhagen og i min fysiske butik i Classensgade nr 3. Vi har altid et stort udvalg af lækre tasker og andre secondhand luksus items hos Preloved Copenhagen. Vi har eksklusive mærker lige fra Marc Jacobs, Gucci, Dior og Valentino til Louis Vuitton, Ysl og Chanel.
www.prelovedcph.dk / www.instagram.com/preloved_copenhagen/


Luksus secondhand
Second er en skøn luksus seconhand butik, som har ligget på Østerbrogade de sidste 10 år. Hos os kan du finde helt ubrugt tøj , såvel som lettere brugt tøj. Vi er altid sæson aktuelle. Vi tager mærketøj, tasker, sko og accessories i kommission. Mere information vedrørende hvilke mærker vi tager imod kan ses på vores hjemmeside second.dk. Vi får dagligt nye varer ind, som vi ligger op på vores Instagram secondcopenhagen og på Facebook.
Second Østerbro / Østerbrogade 126 / Tlf. 91 55 69 69


Kvalitetsshopping med god samvittighed hos Foxholm i Århusgade
Med secondhand kan du shoppe tøj, sko og accessories til kvinder med god samvittighed over for både miljøet og økonomien. Alt er gennemgået for autenticitet og stand, så det kun er det allerbedste, som kommer på bøjlerne. Vi holder til i charmerende Århusgade lige ved Østerfælled Torv. Kom og se udvalget i vores hyggelige butik eller besøg vores webshop på:
www.foxholm.dk eller følg med på www.instagram.com

Related Articles