Lokal optiker på Østerbro klar med julehjælp til udsatte

Af Susanne

I december måned sætter Louis Nielsen Østerbro ekstra fokus på at gøre julen til en lidt varmere tid for en udsat familie. Butikkens indehavere Haider Alzahawe og Ronni Rasmussen støtter Julehjælpen og giver gratis synstest og briller til familier, der ikke selv har råd

Julen er en tid med gaver, tid til familien og god mad, men desværre er det ikke alle, der har råd til at holde en jul med alt, hvad det indebærer af gaver og mad. Det mærker man hos Julehjælpen, der hvert år støtter økonomisk trængte børnefamilier op til højtiden med donationer, der kan gøre den kolde tid en smule varmere. Det projekt støtter Louis Nielsen nu ved at giver gratis synstest og nye briller til udsatte familier.

“Nye briller kan jo godt være lidt af en udskrivning, når man som familie ikke har mange penge. Derfor er vi glade for at kunne støtte familier med nye briller. Et godt syn er vigtigt, og dét er vi gode til. Derfor giver vi det væk til familier, der ikke har meget. Vi synes, at alle har ret til en god jul med glæde og gaver” fortæller Ronni Rasmussen, der er butikschef hos Louis Nielsen Østerbro.

Alle fortjener et sundt syn
I december har butikken på Østerbro reserveret en aften til besøg fra familierne,det ser både Haider og Ronni og deres kollegaer frem til: “Vi glæder os utroligt meget til at tage imod dem og forkæle dem lidt ekstra. Vi synes, at alle fortjener et sundt syn”, fortæller Haider Alzahawe og tilføjer “De udsatte familier har ikke mange penge at gøre med i hverdagen, og udgifterne går først og fremmest til mad og andre basisvarer. Vi synes, at det er vigtigt, at synet også er i orden, og derfor inviterer vi familien ind”. Hos Julehjælpen er man glade for Louis Nielsens tilbud om gratis synstest og gratis briller til økonomisk trængte familie. Julehjælpen er en organi. sation drevet af 100 %frivillige, der fungerer som et slags mellemled mellem folk, der har behov for en håndsrækning for at kunne holde en god jul og folk, som har muligheden for at donere.

“Vi ønsker alle en rigtig god jul”, afslutter butikschef Ronni Rasmussen.


Louis Nielsen · Østerbrogade 35 · Tlf. 96 32 52 39 · www.louisnielsen.dk

Related Articles