Juleshopping

Af Susanne

Katrine Engbergs · Isola
ISOLA er 5. selvstændige bind i serien om efterforskerne Jeppe Kørner og Anette Werner og snushanen Esther de Laurenti. Jeppe har taget orlov fra politiet og er flyttet til Bornholm vinteren over for at arbejde som skovhugger. Anette står alene tilbage i København og bliver sat til at lede en sag med et parteret lig i en kuffert. Og Esther … hun skriver på en biografi om en kvindelig antropolog, Margrethe Dybris, og har aldrig før følt sig så ensom. En gammel brevveksling, et nyt venskab, en by, en halv krop og en hel ø bringer Jeppe, Esther og Anette på sporet af en anden tid og tættere på hinanden. Intet menneske er en ø. 360 sider · 299,95 kr.


Håndlavet keramik i julegave
WAUW design på Willemoesgade 13 designer og producerer vaser, kopper, tallerkener, skåle og meget mere i værkstedsbutikken. Du kan se produk-tionen, mens du handler. Bliv inspireret til årets keramiske julegaver. Gaver pakkes smukt ind.

WAUW design · Willemoesgade 13 · www.wauw-design.dk · @wauwdesign


HAIR BRUSH PADDLE COMBO
Antistatisk svinehårsbørste med håndtag af miljøvenlig bambus, som er stærkere, lettere og mere holdbart end træ. De ionladede pigge giver en effektiv udredning og vildsvinehår giver et glansfuldt hår. Børsten reder håret skånsomt og tilfører det fugt og glans. Reducerer statisk elektricitet og kruset hår. Fås på zenzshop.dk til 259 kr · www.zenzshop.dk

Related Articles