Hvad er den bedste løsning til dit syn?

Af Susanne

THIELE – VI rådgiver · DU vælger

Rigtig mange optikkunder har igennem tiden lagt vejen forbi Thiele på Østerbrogade. Det har givet butikken og deres fagpersonale indblik i, hvor mangfoldig en størrelse et udfordret syn kan være. Forskelligheden af de mange øjne, der finder vej til butikken for enden af Københavns søer, betyder, at udvalget skal være tilsvarende stort. Det er heldigvis et behov Thiele på Østerbrogade både vil og kan løse i langt de fleste tilfælde. Der stilles større krav til dit syn end nogensinde før. Vi skal kunne læse både indendørs og udendørs. Vi læser på papirer, telefoner, computer-skærme, bilens instrumentbræt, køkkenmaskiner osv. osv.  Samtidig skal vores øjne også kunne stille skarpt på den virkelige verden, når vi ind imellem kigger op fra en af vores mange skærme. Læg oven i det, at vi hver især, har forskellige synskorrektionsbehov, styrker, bygningsfejl mm. Synet er vores vigtigste sans. Vores øjne er vores mest brugte værktøj.

Heldigvis er udvalget af synskorrektionsløsninger større end nogensinde før. Du kan vælge mellem briller, kontaktlinser, solbriller, linseoperationer og øjenlaserbehandling. Thiele kan som den eneste optikkæde i Danmark tilbyde samtlige løsninger. Behovet for individuelt tilpassede synskorrek-tionsløsninger, har altid eksisteret, men aldrig har paletten af kvalitets-løsninger været større, end den er netop nu. Hos THIELE er der i sandhed frit valg, og valget er dit.

Vælger du briller, så bliver du mødt med et utal af valgmuligheder. Thiele har altid landets største udvalg af mærkevare og kvalitetsstel fra verdens store modehuse. Når du har valgt et stel der udtrykker din personlige stil, får du igen muligheden for at vælge. Denne gang skal der vælges glas, også her har vi et utal af varianter.

Vælger du i stedet kontaktlinser, fører Thiele kontaktlinser i mange forskellige materialer og design, fra de bedste producenter. Uanset om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller har brug for flere styrker, så har vi hos Thiele en løsning.  

Vælger du, i samråd med din optiker, en øjenlaser behandling eller en linseoperation, så kan vi også på dette felt tilbyde markedets absolut bedste og mest komfortable løsninger. Disse operationer er ikke for alle, og først efter en grundig forundersøgelse hos vores øjenlæger besluttes det om dit syn egner sig til denne type behandling. Denne grundige screening sikrer at vi kan tilbyde en, selv på verdensplan, markedsførende kvalitet på vores laserbehandlinger og linseoperationer. Restitutionstiden har aldrig været lavere, og komfort, sikkerhed og kvalitet har aldrig været højere.  Et sted giver Thiele dig dog IKKE mulighed for at vælge, og det er når vi taler om rådgivning og service. Der har vi taget valget for dig. Vi giver altid den rådgivning og service, vi i 200 år har øvet os på at blive bedst til, fortæller Thiele på Østerbrogade. Kig forbi og hør mere om de mange løsnings-muligheder og om hvordan de matcher dine behov.


Thiele · Østerbrogade 64 · Tlf. 35 38 09 65 · www.thiele.dk

Related Articles