Højt serviceniveau og kvalitetscykler

Af Susanne

Barholt Cykler, der ligger centralt på hjørnet af Østerbrogade og Koldinggade, byder på et højt serviceniveau med dygtige cykelmekanikere og kvalitetscykler til rimelige priser.

En cykel skal kunne tåle en del. Mange bruger den hver dag som transportmiddel, hvor den udsættes for alment slid, grus, snavs, dårligt vejrlig med mere. Alt sammen noget, der slider på cyklen og måske gør cykelturen til en mindre god oplevelse. Her er det vigtigt, at man bruger en kvalitetscykel, der kan holde til sliddet, og som ikke konstant giver problemer. Man bør med andre ord investere i en cykel fra en ’rigtig’ cykelforretning, der lægger vægt på kvalitet og ordentlig service. Som Barholt Cykler på Østerbrogade 138 gør det. Den 16 år gamle, uafhængige cykelforretning, der tidligere lå på Århusgade, er kendt for sit fremragende serviceniveau, sine dygtige cykelmekanikere og for at sælge kvalitetscykler til rimelige penge.

”Alle de cykler og alt det tilbehør, vi har i forretningen, kan vi stå 100 procent indenfor, uanset hvor dybt man skal grave i pengepungen. Hos os hænger pris og kvalitet sammen, og du kan få cykler lige fra 2.999 kr. til 14.999 kr.,” fortæller indehaver Henrik Barholt.

Henvender sig til den daglige cykelforbruger
Barholt Cykler henvender sig helt målbevidst til den daglige cykelforbruger, som bruger sin cykel til at pendle med eller til fornøjelse. Her er superpraktiske og behagelige citybikes, tjekkede retrocykler, singlespeed cykler for den målbevidste cykelentusiast, enkelte racercykler til sportsfolket samt et par ladcykler til dem, som har brug for at transportere ting. ”Men det er helt klart på citybikes og klassiske retrocykler, vi er stærkest. Der har vi til gengæld cykler fra flere førende mærker som finske Pelago, danske Batavus, amerikanske Pure Cycles, hollandske Koga og japanske Fuji. Alle cykelmærker, der er som skabt til københavnerens daglige transport og som trods deres høje kvalitet og fine design, er yderst rimelige i pris. Uanset hvilken cykel man leder efter, er vi klar til at vejlede om det helt rette valg,” oplyser Henrik.

Populært værksted
Hvis du har brug for at få repareret din cykel eller skiftet slidte dele, er Barholt Cyklers værksted et særdeles fornuftigt valg. Det er et populært værksted, som mange østerbroere ofte søger til. Det gør de fordi Henrik og hans to cykelmekanikere, Michael og Tobiasz samt lærlingene Anders og Anton, ved, hvad de har med at gøre. De er cykelentusiaster, dedikerede til deres arbejde og udfører gerne reparationer, som andre butikker ikke kan og vil lave. De leverer reparationer fra dag til dag, og hvis tiden tillader det, leverer de endnu hurtigere. Og som endnu en ekstra og meget fin service, stiller forretningen gratis en lånecykel til rådighed, når cyklen er til reparation. Samt en sms, når den er klar.

Stor erfaring
Henrik Barholt er en erfaren herre ud i cykler, da han blev uddannet som cykelmekaniker i 1998. Efter nogle år i andre cykelforretninger, åbnede han sin egen forretning i 2002 i Århusgade. Da han havde behov for mere plads, rykkede forretningen for fire år siden til nye flotte lokaler på Østerbrogade, hvor der ifølge Henrik var bedre plads til et endnu bredere udvalg af cykler og tilbehør.


Barholt Cykler, Østerbrogade 138, tlf.: 35 42 43 44, www.barholtcykler.dk

Related Articles