Nybrygget øl, kaffe ved vandkanten og bagværk

Af Susanne

Hanne Svejgaards Østerbro favoritter

Mit navn er Hanne, og jeg ejer og driver tøj butikken Wardrobe no2 i Viborggade 2. Jeg har boet på Østerbro i 11 år, og selvom jeg oprindeligt kommer fra Jylland, så er der ingen tvivl om, at det er her på Østerbro, jeg er hjemme. Jeg elsker Østerbro! Jeg bor her med min kæreste, og vi er begge to vilde med at bruge byen som “legeplads”. Vi går mange ture, tager til koncerter og får en god middag eller en øl i weekenden. Der er jo så mange muligheder. I Mit Østerbro vil jeg dele ud af mine Østerbro favoritter.

Følg Hanne Svejgaard på Instagram: @wardrobe_no2, @hannesvejgaard


Bycycle Brewing

I Ålborggade 20 er der åbnet en super fed ny Ølbar, hvor ejeren Alex selv brygger øllet ude bagved. Der er altid tre forskellige øl på hane, og derudover kan du købe flasker med nybrygget øl med hjem. Der kommer nye øl på hanerne og i køleskabet ca. 2 gange om måneden, så der er altid lidt nyt lækkert at smage. Alex holder åbent torsdag, fredag & lørdag fra kl. 16-22, så det er et oplagt sted at starte inden en middag eller bytur.

Bycycle Brewing, Ålborggade 20, 2100 København – bikebrewing.com

Ocean Coffee

I Nordhavn ligger der en lille hyggelig kaffebar ved navn Ocean Coffee. Her svinger jeg altid ind forbi og får en kop kaffe, når jeg er på de kanter. Kaffen er vildt lækker, og Julie der står bag disken er super sød. Derudover har hun bl.a. lækre ginger cookies, og lækkert the i fine dåser, lige til at købe med hjem.

Ocean Coffee, Sandkaj 17, 2150 København – @oceancoffee.dk

Juno The Bakery

Har du ikke prøvet Juno The Bakery’s kardemommesnurrer endnu, så er det bare med at komme afsted! De smager simpelthen så lækkert. Men det gør alt deres andet bagværk nu også. De laver det skønneste brød, og der er altid et fint lille udvalg af rugbrød, franskbrød og knækbrød. Deres udvalg af små tærter med enten chokolade eller bær varierer lidt fra dag til dag, så man må ned og se, hvad de har i montren!

Juno The Bakery, Århusgade 48, 2100 Østerbro – @juno_the_bakery

Related Articles