Inspiration til smukt interiør og kreative planter

Af Susanne

Hanne Svejgaards Østerbro favoritter

Mit navn er Hanne, og jeg ejer og driver tøj butikken Wardrobe no2 i Viborggade 2. Jeg har boet på Østerbro i 11 år, og selvom jeg oprindeligt kommer fra Jylland, så er der ingen tvivl om, at det er her på Østerbro, jeg er hjemme. Jeg elsker Østerbro! Jeg bor her med min kæreste, og vi er begge to vilde med at bruge byen som “legeplads”. Vi går mange ture, tager til koncerter og får en god middag eller en øl i weekenden. Der er jo så mange muligheder. I Mit Østerbro vil jeg dele ud af mine Østerbro favoritter.

Følg med i min butik og mit liv på Østerbro på Instagram: @wardrobe_no2, @hannesvejgaard


Rambow

Interiørbutikken Rambow ligger på Østerbrogade 55 i de smukkeste lokaler, nemlig Brumlebys gamle badeanstalt. Her kan man finde så mange fine ting til sin bolig, så jeg kommer altid ud med et eller andet, når jeg er dernede forbi. Rambow har mange fede lamper, puder, smukke skåle, tæpper og mange fine nips ting til dekorationer. Butikken er helt klart et besøg værd, hvis man trænger til lidt inspiration eller lidt nyt til sit hjem. Men husk, butikken på Østerbrogade holder kun åbent torsdag, fredag og lørdag.

Rambow, Østerbrogade 55A, 2100 Kbh. Ø – rambow.dk


Plant København – Nordhavn

Plant København i Nordhavnen er uden tvivl min yndlings plantebutik! De har både store og små planter, og jeg kommer altid hjem med noget nyt grønt til mit hjem, når jeg er forbi. De er søde til at vejlede i, hvilke planter der kan tåle hvad, og så er de bare vildt kreative. Mit næste køb skal være en plante, der hænger fra loftet.

Plant København – Nordhavn, Århusgade 132, 2150 Nordhavn – plantkbh.dk

Related Articles