Selvforkælelse i efteråret

Af Susanne

1. Yoga-retreat i Grækenland

Det sker på Milelja Retreat Center 4. – 11. juli 2019 med Sisse Siegumfeldt og Blå himmel Yoga. Pris er incl.: Direkte fly incl. baggage og mad på flyet. Transfer i bus fra lufthavnen til Milelja. Logi på Milelja Retreat Center incl. Brunch hver dag og 2 x Aftensmad i løbet af ugen. Undervisning, ca. 25 timers yoga og meditation med Sisse Siegumfeldt.

Priseksempel:

Kategori A Stort, dejligt værelse med terrasse med delvis havudsigt og eget bad, eller: Stort, dejligt værelse med stor delt balkon, havudsigt og bad delt med andet rum.

Dobbelt, pr. person: 8.900,-

Enkelt: 9.900,-

Vi flyver direkte med Thomas Cook Airlines.

Læs mere på:

www.blaahimmelyoªga.dk/retreats/graekenland/

 

2. Skagen Hotel i julen

Forkælelse I julemåneden? Tag til skønne Skagen. Flere og flere danskere står af juleræset og tager væk for at genopdage julestemningen eller bare komme væk fra juletravlheden. Måske du i år skal tage til dejlige Skagen og bestille et juleophold på 4-stjernede Color Hotel Skagen.

Skagen frister med hygge og juleshopping med deres mange specialbutikker, og Color Hotel Skagen sørger for at levere god stemning kombineret med bl.a. gløgg, æbleskiver, vinsmagning og juleinspireret a la carte middag. Og husker man sit badetøj, kan man hver eftermiddag benytte den udendørs opvarmede pool, spa og finske sauna.

Læs mere på:

skagenhotel.dk

 

3. Athene Klinikken

Hos Athene Klinikken, i deres nye lokaler, på Olufsvej kan du forkæle dig selv med bl.a. japansk lifting.

Annacia der er uddannet massør, kropsterapeut og healer er lige begyndt at lave Japansk ansigtsløftningsteknik – det er absolut er besøg værd.

Læs mere på:

annacia.dk & atheneklinikken.dk

Related Articles