Foråret indbyder til sol og oplevelser

Af Susanne

Det danske forår kan være lunefuldt. Derfor er det en oplagt mulighed at lægge vinterens kulde og mørke bag sig og rejse ud til sol og forårsfornemmelser. For mange vil det også være her, rejselysten for alvor vender tilbage efter den lange vinter. Her giver rejsrejsrejs.dk et bud på 5 steder, hvor du kan få et brag af en dejlig forårsferie. Uanset om du er til strand, kultur eller spa. Husk som altid at være opmærksom på indrejsekrav.

 • Ferie i solen på Cypern Vores første bud på en solrig forårsrejse er Cypern. Cypern har et lidt mere tørt klima end Grækenland og er derfor oplagt til en solskinsrejse i foråret. Den sydlige del af den delte ø har været et af de mest åbne områder i lang tid, mens den nordlige del er sværere, da landegrænsen pt. er lukket. Cypern har både store turistområder og små ukendte flækker, når bare du bevæger dig lidt væk fra kysten. Der er god mad, dejlig stemning og meget rimelige priser. 
 • Spa og wellness i Polen
  Vores anden anbefaling går til Polen. Her er der stolte traditioner for spa, wellness og kurbade. Og den polske Østersøkyst er ikke længere væk, end man kan køre dertil. Polen har rigtig mange flotte spa-hoteller langs kysten fra Stettin til Kołobrzeg – Polens spa-hovedstad. Her er der varmt året rundt i de smukke bade, og du kan få alle de kur- og diætbehandlinger, du drømmer om, plus naturligvis massage til ømme rygge og fødder. Mange steder tilbyder også yoga, og så er det til rigtig gode priser. Polen er et rigtigt godt bud på en forårsrejse i forkælelsens tegn.
 • Den perfekte forårsrejse til Rom
  Vores tredje bud er den evige stad, Rom; Italiens smukke hovedstad.  Klimaet er i modsætning til i højsommeren behageligt i påskeferien med temperaturer på op til 20 grader. Rom er naturligvis en kulturby med stort K, og så kan den også rigtig meget andet. Tag fx på madkursus, på vinbar og udforsk madmarkederne i udkanten af byen og oplev byen, som italienerne gør. 
 • Madeira er kendt for blomster og underskøn natur
  Den fjerde anbefaling til en forårsrejse er den portugisiske ø Madeira, som måske mest er kendt som en tropisk blomsterø. Øen er dog mere end 1900 meter høj, og når man først er oppe over 1500 meters højde, er naturen helt anderledes og meget mere rå. Et perfekt sted hvis man elsker at vandre, klatre eller køre mountainbike.
 • Dejlig sommervarme i Kap Verde
  Vores femte og sidste bud er Kap Verde, der ligger et stykke syd for de Kanariske Øer. Her er sol og perfekte sommertemperaturer i april, masser af frisk-fangede fisk, vandsport og medrivende danserytmer. Kap Verde består af 10 hovedøer og 8 mindre øer, som er inddelt i den nordlige og sydlige øgruppe. Øerne er opstået af vulkaner, men de er meget forskellige, og der er noget for enhver rejsende. Fra flade, sandede og tørre Sal, Boa Vista og Maio, vulkanøen Fogo, de kuperede og frodige Santo Antaõ, São Vicente og Santiago til de uberørte São Nicolau og Brava.

For mere info besøg rejsrejsrejs.dk

Related Articles