Flerstyrkeglas er suverænt til den mørke tid

Af Susanne

Flerstyrkeglas fra Democratic Eyewear gør det til en nemmere og behageligere oplevelse at se og læse i den mørke tid, der venter i efterår- og vinterperioden. Brillebutikken på Østerbrogade har samtidig et fair og gennemskueligt priskoncept, som dækker alt lige fra stel, glas og forskellige overfladebehandlinger m.m.

Der er ingen vej udenom, efteråret og vinteren står lige for døren, dagene bliver kortere og den mørke tid bliver hverdag igen. Mørket gør det ikke just nemmere at se og læse, og der er derfor et endnu større behov for briller, som kan afhjælpe problemerne og skaffe højere livskvalitet. Og her er briller med flerstyrkeglas en stor hjælp. ”Det kan være en fordel for mange, at de før vintermørket for alvor sætter ind, får tjekket sine øjne for eventuelle læseproblemer. Svaret kan være nye læsebriller eller briller med flerstyrkeglas,” siger Stig Hansen, partner og medejer i Democratic Eyewear.

Glæde sig over godt syn på alle afstandeHar man nogle effektive briller med flerstyrkeglas, kan mange ting i hverdagen blive nemmere at have med at gøre, hvis man har behov for læsebriller. Så behøver man ikke at skifte briller konstant, hvis man skal se noget tæt på, og så ligger de ikke og flyder alle mulige og umulige steder. Briller med flerstyrkeglas korrigerer både lang- og nærsynethed, så brugeren kan glæde sig over et perfekt syn på alle afstande selv i overgangszonerne. 

Democratic Eyewear tilbyder kompletpriser på deres briller med flerstyrkeglas, så der med i prisen er stel og glas uanset styrke. Samtidig har de det allerbredeste læsefelt skræddersyet til det enkelte individs behov og øjne. ”Man får simpelt hen alt det, som man betaler ekstra for andre steder, med i prisen. Der er ingen ekstra tillæg, og man behøver derfor ikke at gå på kompromis med sine øjne. Vi har så at sige taget valget for kunden og lavet det bredeste og bedste læsefelt – til en lavere komplet pris end hos de andre brillebutikker,” påpeger Stig Hansen. 

Får et meget bredt læsefelt
I dag laves briller med flerstyrkeglas med et usynligt læsefelt, og brillerne har samtidig en parallel stigning i styrken, så man kan se på langdistance, mellemdistance og helt tæt på. Det gør, at man som forbruger slipper for at tage briller af og på konstant. Selve opbygningen af flerstyrken i brillerne er designet af en computer, som bestemmer, hvordan forløbet af styrken bliver. Her kan man med de moderne glas optimere det, så man får et så bredt læsefelt som muligt. ”I de moderne designs tager man højde for mange parametre, når man måler ud til brillerne. Det gør, at man kan skræddersy dem 100% til kunden, så man får det mest optimale ud af brilleglasset og læsefeltet. Derfor kræver flerstyrkeglassene i dag meget kort tilvænningstid i forhold til tidligere. Så kan man nærmest tage brillerne på og bruge dem med det samme uden de store problemer,” siger Stig Hansen. 

Democratic Eyewear har kategorier med fire faste priser til briller med flerstyrkeglas alt inklusiv, som spænder fra 2.995, 3.995, 4.995 til 5.995 kr. Sidstnævnte er blandt andet designerbriller fra Tor Ford, Oliver Peoples m.fl. Brillerne kan alle fås som solbriller, med tyndere glas, overflade-behandling og alle de behandlinger, man kan lægge ind i brillen, uden at det koster ekstra.  

Nem og inspirerende oplevelse
Democratic Eyewears vision er med alle deres produkter at skabe et ærligt, transparent og rimeligt priskoncept. De gør det til en nem og en inspirerende oplevelse at købe kvalitetsbriller og kvalitetsmærker i de indbydende butikker på Østerbrogade, Odense og Gl. Kongevej. De informerer folk, inden de går i gang med et brillekøb, om hvad de skal eller kan komme til at betale for brillerne. Derfor har de lavet deres fastpriskoncept, så uanset hvad ens brillestyrke er,er prisen den samme på de forskellige kategorier af briller. Det er et luksuskoncept uden de høje luksuspriser, og alt i butikken er helt i topklasse. Butikkerne er smukt designet, og de bruger kun de nyeste og mest innovative instrumenter. Optikerne er professionelt uddannet, serviceniveauet er højt, og produkterne er luksusmærkevarer og nicheproduceret håndværk. ”Som vores egne briller, der har et skandinavisk design og en produktion, der fuldstændig er i klasse med alle de andre flotte designerbriller. Vi benytter tyske hængsler, italiensk acetat osv. Vores dygtige glasleverandør leverer tynde topkvalitetsglas,  som vi inkluderer i prisen med tre overfladebehandlinger, bredt synsfelt, og blue light filter. Hos os betaler du bare ikke en mindre formue for alle de gode ting,” forklarer Stig Hansen. ”Derfor er vi utroligt glade for, at vi kan tilbyde vores fordelagtige og gennemsigtige fastpriskoncept til alle, der har behov for et bedre syn og en højere livskvalitet.

 

Democratic Eyewear · Østerbrogade 54
Tlf. 39 29 2100 eller Gl. Kongevej 99 · Tlf. 71 70 50 00 www.democraticeyewear.com

Related Articles