En sand sommerklassiker i København

Af Susanne

Vi har endnu engang været ude og lade os forføre af vores elskede København. Sommeren er over os og byen tager sig ud fra sin mest charmerende og smukke side. Vores artikel handler denne gang om en vaskeægte sommerklassiker; lækkert hotel, smukke omgivelser og vidunderlig mad.

Admiral hotel er et af de bedst beliggende hoteller i København, og med sine rustikke træk og smukke, klassiske Skandinaviske indretning kan man intet andet end at blive begejstret. Med udsigten til Ofelia Plads, Operaen, tæt på Nyhavn, Amaliehaven og Kgs. Nytorv fås det simpelthen ikke bedre. Personalet er meget imødekommende og hjælpsomme, så man føler sig godt tilpas og forkælet fra det øjeblik man træder ind i lobbyen. Uden tvivl et besøg værd.

Byen er fyldt af smukke grønne oaser og hyggelige steder at dase. Et forfriskende dyp i havnen er et must i sommervarmen, men skulle du være mere til noget kølende at drikke, kan det også klares her. Der er flere steder, man kan købe et glas kold rosé eller en skummende fadøl, og ved
de forskellige food trucks kan man også få stillet sulten.

Om sommeren er det vigtigt at holde styr på saltbalancen efter en lang dag i solen. Og det kan de i dén grad være behjælpelige med på Restaurant SALT. Hvis du endnu ikke har haft fornøjelsen, så har du virkelig en velsmagende oplevelse til gode. De elegante omgivelser, den observante og personlige betjening og ikke mindst maden. Det er i en klasse for sig. På menuen finder du moderne dansk mad – en blanding af det klassiske der møder innovative smagskombinationer. Først en starter med saltet stenbiderrogn, serveret med masser af frisk dild og karse på en sprød bund af kartoffel. Efterfuldt af en skøn stor rødspætte med grønt til, og sidst, men absolut ikke mindst, en eventyrlig servering med nye danske kartofler, Karl Johan svampe og løvstikke. I sandhed en ekstraordinær oplevelse!

Med fyldt mave, efter et forrygende måltid, er det perfekt med en aftentur i Amaliehaven med lyden fra det brusende springvand og de smukke grønne træer, blomster og buske. Omgivelserne er magiske. Når man i den smukke aftensol kigger ud over vandet til Operaen, ser på Amalienborg og hele vejen igennem til den nyrestaurerede Marmorkirke, ved man at København er i en helt særlig klasse.

Af Pernille og Marie, City Hearts

Find de lokale perler og bliv opdateret på byens events med vores app City Hearts

Related Articles