Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp og eksamenshjælp  

Af Susanne

GoTutor tilbyder lektiehjælp og eksamenshjælp med fokus på det rette match mellem elev og underviser. Virksomheden har fokus på at skabe et unikt match med god kemi og en stærk relation.

GoTutor arbejder ikke med kvalitetsgaranti (”det  er givet” ifølge virksomheden) men derimod med kemigaranti. “Det rette mach mellem elev og underviser er det vigtigste”, udtaler virksomhedens direktør Ruben Samuel Sørensen. 

Skræddersyet lektiehjælp til elever på folkeskole- og gymnasieniveau

GoTutor hjælper i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau, og har i dag over 3.000 lektiehjælpere. Virksomheden har hjulpet flere hundrede elever med lektiehjælp på Østerbro.  

”Vi tager en grundig dialog med familien for at forstå elevens unikke kendetegn, og herudfra finder vi den helt rette underviser til eleven – både fagligt men også personligt og socialt”, udtaler elevchef og uddannet
lærer Sarah Møller.

Ved GoTutor betyder skræddersyet undervisning, at  den tilpasses 100% elevens behov og udfordringer – ”ingen elever er ens, og alle lærer forskellige”. Det er ifølge Sarah Møller ”altid med eleven i centrum”.

Professionel eksamenshjælp med fokus på at få et godt resultat til eksamen 

GoTutor tilbyder intensive forløb målrettet eksamen i 9.-10. klasse samt på de gymnasiale uddannelser. Der tages udgangspunkt i den givne eksamensform, og GoTutor planlægger herudfra et forløb i tæt dialog med eleven.  ”Vi tilrettelægger et målrettet forløb, så eleven kan gå op til sin eksamen med styrket faglighed og ro  i maven og herudfra få det bedst mulige resultat til eksamen”, udtaler Ruben Samuel Sørensen.

GoTutor kan hjælpe med konkrete dele af pensum eller gennemgå hele pensum. Underviserne kan også hjælpe med at udarbejde en læseplan, skabe struktur samt øve gode strategier frem mod eksamen. Med andre ord eksamenshjælp ved GoTutor dækker bredt. 

GoTutor har hjulpet mange tusinde elever med deres eksamen i folkeskolen og på gymnasiet. “Vi ved derfor, hvad der virker, og hvad der skaber de bedste resultater” udtaler adm. direktør,
Ruben Samuel Sørensen.


GoTutor – en del af Egmont · Vognmagergade 7 · 1120 København K · Tlf. 71 99 71 90 · e-mail: info@gotutor.dk GoTutor.dk 

Related Articles