Burrata med trøffelpesto, pære, rucola og mandler

Af Susanne

Det skal du bruge (4 personer)
●1 pære
● ½ citron
● 2 spsk mandler, hakket 
● 50 gram rucola, skyllet
● God olivenolie 
● Pesto med trøffel
● Sort trøffelolie
●  4 stk burrata (alternativt en god  øko bøffel mozzarella)
●  Friskkværnet sort peber og flagesalt

Sådan gør du
● Rist de hakkede mandler let på en tør pande og stil til side.
● Blend rucolaen let (gem lidt til finishing) med 2 spsk god olivenolie, 2 spsk trøffelpesto og 3 spsk vand. Pestoen skal helst have bid.
●  Skær pæren i tynde skiver og pres lidt citronsaft over, så den forbliver frisk.
● Anret hver burrata på en tallerken (let skåret åben i toppen) med pesto,
skiverne af pære og et par rucolablade.
● Top med et par ekstra dråber trøffelolie, ristede mandler, salt og friskkværnet peber.

Bon appétit

Skovbundens sjældne juvel
De eftertragtede trøflerer sjældne og eksklusive juveler. De er kendt for at tilføre fantastisk smag og umami til retter som pasta, risotto, lækre supper, 
æg og hjemmelavet pizza. Gode trøffelolier, trøffelspreads og trøffelsalt af høj kvalitet er fantastiske til at tilføre den eksklusive smag hjemme i dit eget køkken. Vælg altid den bedste kvalitet. Der kan nemlig være stor forskel på smag og kvalitet af de forskellige trøffelprodukter.


Find et stort udvalg af trøffelprodukter hos
OLIVIERS & CO · Gl. Kongevej 85 www.oliviersogco.dk

Related Articles