Behandlinger det vil ændre måden vi ældes på

Af Susanne

På Østerbrogade – ikke langt fra Svanemøllen Station og komponistbyen – har Graceful Space slået dørene op og kastet nyt lys over både bydelen og dens borgere. Bogstaveligt talt. Formålet er at gøre op med den måde vi ældes på. Og en af metoderne er lys.

Bag den relativt nyåbnede klinik for hudpleje og lysterapi står Jesper Øland og André Hjelm. To erfarne herrer, som sammen med et nøje udvalgt team, der består af både en kosmetiker, en kosmetolog og en hudlæge, som bl.a. tilbyde behandling med Botox og fillers. Tilsammen står de klar til at give både smukkere hud og fornyet energi til deres mange kunder, der tæller både helt unge teenagedrenge og -piger samt de lidt ældre borgere på Østerbro og i resten af København, ligesom de også udfører behandling af hudlidelser som cellulitis, eksem, roseacea, psoriasis, atopisk dermatitis m.m. Og altid med lysterapi som en fast bestanddel af behandlingen.

”Vi havde længe snakket om at starte noget sammen, André og jeg. Pludselig dukkede disse lokaler op, og i løbet af bare få måneder var vi klar til at åbne vores klinik,” fortæller Jesper med stor entusiasme og stolthed. Og med god grund.

Kom ind og få ro i sjælen

Stikker man næsen indenfor på klinikken på Østerbrogade 224 mødes man af en særlig fornemmelse af ro
og velvære. En smuk og imødekommende indretning i afdæmpede nuancer inspireret af Alvar Aaltos tuber-
kulosesanatorium i Finland med elegante glasmontrer med produkter fra Excuviance.

” Hos Graceful Space bruger vi naturligvis kun de bedste behandlings- og plejeprodukter der findes på markedet, og her er netop Exuviance baseret på banebrydende forskning og bred evidens. Produkterne giver fantastiske resultater og er nemme at anvende dagligt uden at koste kunden en formue. Og så kan Excuviance bruges af både mænd og kvinder,” forklarer André. Han fortsætter: ”Vi bruger og sælger kun produkter der giver vores kunder synlige og mærkbare resultater. Vi lever af vores viden og troværdighed. Vi ønsker at gøre det let for kunderne at optimere behandlingerne, og det kræver kun et begrænset antal plejeprodukter.”

Jesper stemmer i: ”Kunderne skal gerne have en helheds oplevelse hos os, og derfor sætter vi en stor ære i, altid at tage udgangspunkt i det enkelte menneske og behandle ud fra det. Med vores viden og erfaring ønsker vi at få det bedste resultat frem i alle vi behandler.

Graceful Space bringer lyset tilbage til Østerbro

Ud over at tilbyde klassiske ansigtsbehandlinger, hårfjerning, peeling og farvning af bryn og vipper, tilbyder man også, som en af de få klinikker i København, lysterapi – inspireret af læge Niels R. Finsens indsats indenfor udvikling af lysterapi til behandling af uhelbredelige hudsygdomme. Det kan derfor synes som et sammentræf, at klinikken ligger blot en kilometer fra Finsens Medicinske Lysinstitut på Strandboulevarden.

”Hos Graceful Space vil vi gerne give vores kunder adgang til de bedste behandlingsformer, og her er lysterapi helt fantastisk. Her i Norden er vi jo mere eller mindre i konstant lysunderskud og det påvirker hele vores krop og hele vores system. Lysterapi kan både anvendes på hele kroppen og på særlige områder. Helt praktisk sker der det, at lyset tilfører kroppen energi og derved booster dannelsen af collagen, elastin og hyaluronsyre, som giver en sund og spændstig hud – helt uden bivirkninger. Derfor indgår det også som en naturlig del af alle vores ansigtsbehandlinger på klinikken, men man kan også sagtens bruge det alene da det har en rigtig god effekt på hudskader, acne, eksem, og lignende,” siger Jesper.

Graceful Space sætter standarden

Behandlingen foregår ved hjælp af veldokumenterede, højteknologiske apparater, som giver både blåt, rødt og infrarødt LED lys. Ifølge Jesper har de hver især deres fordele, hvor det blå lys dræber bakterier og er særligt velegnet til at behandle acne, der røde lys kan hjælpe med at øge blodcirkulationen og stramme huden op, mens det infrarøde lys kan hjælpe med at styrke immunforsvaret og er særligt godt ved f.eks. sårheling.

 

Vi ønsker at udvide kendskabet til hvad lysterapi kan og det er vores mål at sætte standarden. Derfor har
vi som den første klinik i Danmark netop investeret i en særlig Omnilux lampe, som er blandt de førende
på verdensmarkedet. Det giver os mulighed for som de første at tilbyde højeffektiv Omnilux behandling
med blåt, rødt og infrarødt lys, ligesom vi også fortsat vil tilbyde både walk-in lysterapi og de mere
traditionelle former for hudpleje.” slutter Jesper.

 


Graceful space · Østerbrogade 224 · København Ø · Tlf. 31 33 73 93 · www.gracefulspace.dk


 

 

 

 

Related Articles