Bliv en bedre udgave af dig selv – med akupunktur!

Af Susanne


Drømmer du om at mindske fine linjer omkring øjnene, eller trænger hele ansigtet til et løft? Har du måske fået lidt for mange kilo på sidebenene, men ønsker et holdbart vægttab? Så kan akupunktur være løsningen. Hos Chen Akupunktur står lægeuddannede Jiewei Chen og hendes medarbejdere klar til at hjælpe dig med at blive en endnu bedre udgave af dig selv.

Akupunktur er måske ikke det første, du tænker på, når rynkerne begynder at samle sig i øjenkrogen, når bukserne strammer, eller du døjer med særlige problemområdet. Men i virkeligheden kan akupunktur meget mere, end du måske lige går og tror, fortæller Dr. Jiewei Chen, tidligere øjenlæge og i dag indehaver af Chen Akupunktur, der har til huse
på Vermundsgade. 

“Akupunktur er en traditionel kinesisk behandling, hvor man placerer nåle rundt om på kroppen for at stimulere forskellige akupunkturpunkter. Formålet er at genoprette eventuelle ubalancer i livsenergien og skabe en krop i balance,” fortæller hun, og fortsætter:

“Jeg oplever, at akupunktur bliver stadig mere populært, og at flere og flere får øjnene op for den effekt, behandlingen kan have.”

WeSlimmer for en slankere silhuet

En anden behandling, der tilbydes på k linikken, er WeSlimmer. En ny og revolutionerende tilgang til et effektivt – og ikke mindst vedholdende – vægttab, udviklet på baggrund af Dr. Jiewei Chen store erfaring med akupunktur. 

“Vi har opnået rigtig gode resultater med WeSlimmer, og i modsætning til en slankekur er resultaterne efter disse behandlinger vedvarende og har den ekstra bonus, at huden samtidig bliver strammet op, så man både opnår et flot vægttab og en flot krop,” forklarer Dr. Jiewei Chen.

Behandlingen er individuel og består af en kombination af blandt andet akupunktur og forskellige varme- og massagemaskiner, alt efter hvad man ønsker at opnå, og er altså en helt naturlig behandling, der – helt uden kirurgi, medicin eller timevis af motion – kan hjælpe alle med at opnå deres ønskede vægt. 

Men udover at tabe både kilo og centimeter om livet, så er der også en række andre fordele ved WeSlimmer, fortæller hun:  “I og med at man “mister” nogle kilo, så frigives der ikke blot vægt, men gives ekstra energi. Mange begynder også at sove bedre, og vi har flere gange oplevet, at klienter med f.eks. brok har fortalt, hvordan den er forsvundet helt efter vores behandlinger.” 

Naturlig balance – helt naturligt

Fælles for både kosmetisk akupunktur og WeSlimmer samt de øvrige handlinger, som Dr. Jiewei Chen og hendes dygtige team af læge-eksaminerede behandlere tilbyder, er at skabe en krop i balance. For er kroppen i balance, så får vi det bedre. Ganske enkelt. 

Akupunktur har da også vist sig af kunne stimulere immunforsvaret, forebygge livsstilssygdomme samt have en god effekt på en række forskellige lidelser – måske fordi behandlingen med de ultra tynde nåle placeret særlige steder rundt om på kroppen kan gå ind og påvirke vores system af energier i kroppen. 

Så der er mange gode grunde til at overveje akupunktur. Uanset om du ønsker at komme af med hamsterkinder eller fedt på maven eller blot komme i bedre balance, så kan Dr. Jiewei Chen hjælpe. Og er du i tvivl om, hvad der kan gøres for dig, så er du altid velkommen til at kontakte klinikken for en uforpligtende konsultation.

Få 50% rabat i hele oktober!

I forbindelse med åbningen af klinikken på Vermundsgade tilbyder Chen Akupunktur 50% på traditionel akupunktur, kosmetisk akupunktur og WeSlimmer. Tilbuddet gælder i hele oktober – dog kun for nye kunder.

Kosmetisk akupunktur uden bivirkninger

Populariteten skyldes ikke mindst Dr. Jiewei Chen, der ud over sin nyåbnede klinik på Østerbro også har klinikker på Vesterbro, i Farum, Lyngby og Nykøbing Falster. Ud over traditionel akupunktur har man her specialiseret sig i to nye, spændende metoder – nemlig kosmetisk akupunktur og WeSlimmer. Men hvad er det egentlig for nogle behandlinger? Og hvem kan have gavn og glæde af dem? 

“Kosmetisk akupunktur er særligt velegnet til alle, der gerne vil have et flot og frisk udseende, men ikke ønsker at bruge botox eller få lavet kirurgiske indgreb. Behandlingen foretages ved hjælp af akupunktur – fortrinsvis i ansigtet – og er rigtig god til at give et mere defineret ansigtsudtryk samt løfte ansigtet. Kosmetisk akupunktur er også velegnet til at mindske rynker og som behandling af ar efter akne,” fortæller Dr. Jiewei Chen med smittende entusiasme og fortsætter: 

”Og så er det jo en naturlig behandling, der giver hurtige resultater – helt uden bivirkninger!”


Chen Akupunktur · Vermundsgade 38A K11 · Tlf. 24 24 10 88 · www.chenakupunktur.dk · www.weslimmer.dk

Related Articles