Vielskerserier.dk anbefaler

Af Susanne

Vielskerserier.dk er stedet, hvor du finder anmeldelser, anbefalinger og guides til de serier, du skal kaste dig over på streamingtjenesterne. Få stifter af vielskerserier.dk Kim Sørensens top 3 anbefalinger her.

We Own This City · HBO Max
Ingen skildrer problematikker i det amerikanske samfund bedre end David Simon, Ed Burns og George Pelecanos. Med serier som The Wire, Tremé, The Deuce og The Plot Against America på CV`et, er der altid store forventninger når teamet går sammen igen. We Own This City er seneste skud på stammen, og her vender vi tilbage til Baltimore, hvor handlingen også udspiller sig i The Wire. Denne gang går vi tæt på den virkelige historie om en korrupt enhed i politikorpset i Baltimore. Enheden ledes af den gadesmarte. voldelige og ekstremt korrupte Wayne Jenkins, der ikke går tilbage for at stjæle fra både kriminelle som civile i de mange hårdt belastede områder i den hårdt prøvede by. I seriens fem afsnit følger vi samtidig med i forhørs sekvenserne af Wayne Jenkins og hans kumpaner fortællingen om enhedens storhed og fald. Seriens fem afsnit er guf for alle der savner universet fra The Wire.


Tokyo Vice · HBO Max
En af årets bedste serier indtil videre, intet mindre! Tokyo Vice er en Neo Noir kriminalserie, der foregår i Tokyo, og går tæt på den ellers meget lukkede japanske underverden, der styres af Yakuzaen, som er den største japanske forbryderorganisation. I serien følger vi Jake Adelstein, der som den første amerikaner nogensinde får job som kriminalreporter på en af japans største medievirksomheder. Han må på sin farlige rejse gennem Tokyos mørke underverden samarbejde med såvel politi som gangstere.Og han finder hurtigt ud af at byen har sine helt egne regelsæt. Seriens executive producer er Michael Mann, som vi især kender fra film som
Miami Vice, Heat og Collateral. Serien er en must see for alle der elsker
serier som True Detective, Sopranos og The Wire.

Tokyo Vice

Gaslit · Viaplay
Handlingen i serien Gaslit relaterer sig til Watergate skandalen, som resulterede i præsident Nixons exit fra embedet som præsident for USA. Vi følger hovedpersonen i serien Martha Mitchell, som var hustru til Nixons kampagneleder. Hun portrætteres på fremragende vis af ingen ringere end Julia Roberts. Vi bliver i serien klogere på mange af de vanvittige hændelser der skete i forbindelse med skandalen udover det berygtede indbrud i Watergate bygningen. Sean Penn er uigenkendelig men samtidig fantastisk i rollen som Nixons kampagneleder John Mitchell. Serien er både stilistisk, spændende og spækket med karismatiske karakterer. Det vil være en oplagt serie at kaste dig over, hvis du var vild med The West Wing og House of Cards.

Gaslit

Related Articles