6 tips til børnefamilierne – fra BØRN I BYEN

Af Susanne

Efterårsferie i Børnenes Værksted
Med inspiration fra kunsten på museet, åbner Statens Museum for Kunst hele tre kreative værksteder for børn i efterårsferien, hvor I kan slå jer løs med lim, maling og ler. Der er god plads til at boltre sig, og så er det ganske gratis! I kan lige nå det, inden ferien er forbi.

For mere efterårsferieinspiration: https://bornibyen.dk/koebenhavn/articles/den-store-efteraarsferieguide-2020


Ta’ på troldejagt
Thomas Dambos populære trolde og kæmper spreder sig med lysets hast over hele landet for tiden. Og I kan faktisk gå på troldejagt et stenkast fra jeres egen hoveddør! Kaptajn Nalle holder nemlig til i Nordhavn, så hvis ikke I har hilst på jeres nye nabo endnu, er det på høje tid.

Få overblik over alle trolde og kæmper:
https://bornibyen.dk/koebenhavn/articles/ta-paa-troldejagt-i-danmark-her-finder-i-de-skjulte-kaemper


Byens bedste legepladser
I kender sikkert en god håndfuld legepladser i jeres lokalområde, hvor I kommer ofte. Men hvorfor ikke ryste posen, og opdage nye steder i byen, hvor ungerne kan klatre, rutsje, gynge og lege? Legepladsen i Brumleby er et godt sted at starte – udover at være virkelig fin, er den placeret i et af byens hyggeligste små kvarterer.

Bliv guidet til byens 5 must-legepladser:
https://bornibyen.dk/koebenhavn/articles/ 7-magiske-legepladser-i-koebenhavn


Storm over Ramasjang
Bliv blæst bagover af det sjove, skøre og populære stormvejr, der raser på Østre Gasværk Teater lige nu. Forestillingen Storm over Ramasjang med de kendte og elskede ansigter som Hr. Skæg, Onkel Reje og Motor Mille spiller frem til den 8. november.

Find frem til efterårets bedste børneteaterforestillinger: https://bornibyen.dk/koebenhavn/articles/guide-efteraarets-boernevenlige-teaterforestillinger


Keramik-krea
Der er rig mulighed for at bruge de kolde og mørke efterårsdage med ler mellem hænderne sammen med ungerne. I kan både tage sagerne med hjem, og forme alverdens ting og sager hjemme ved spisebordet, eller gribe penslen i et af de lokale værksteder. Både Creative Space og Slow Studio holder til på Østerbro, og står klar til at brænde jeres kreationer.

For mere inspiration til keramik to-go:
https://bornibyen.dk/koebenhavn/articles/guide-til-hjemmelavet-keramik-i-koebenhavn-og-omegn


Experimentarium
Ta’ et smut til Hellerup, og gå på opdagelse på Experimentarium. Stedet byder på sjov og læring for børn og voksne i alle aldre med massevis af udstillinger – slip for eksempel de mindste løs i Miniverset, og giv de store en oplevelse for livet i Lyslabyrinten og Sansetunnellen. Experimentarium er det perfekte indendørs udflugtsmål her i efteråret

Få 20% på entrébilleter:
https://bornibyen.dk/koebenhavn/club/offers/experimentarium

Related Articles