6 tips til børnefamilierne – Fra BØRN I BYEN

Af Susanne

Der bliver gået all in på jul på Arbejdermuseet til stor glæde for store og små. Frem til den 30. december kan I tage på nisseskattejagt med de mindste hver dag samt opleve jul i udstillingen 1950’erne. I weekenderne kan I også høre julehistorier på loftet og komme med på gratis juleomvisninger. Derudover kan I glæde jer til de traditionsrige juletræsfester og julebanko på udvalgte dage. Frem til den 30. december (bemærk: juletræsfester og julebanko udvalgte dage)

Rømersgade 22 · 1362 København
www.bornibyen.dk/koebenhavn/events/jul-paa-arbejdermuseet-1 


Oplev den ikoniske Coco-Cola julelastbil

Nu har I mulighed for at opleve den ikoniske Coca-Cola lastbil kendt fra de nostalgiske reklamer! Her kan hele familien få taget et billede, hilse på julemanden og nyde en iskold CocaCola eller CocaCola Zero! I kan opleve lastbilen ved Meny Amager den 15. december eller ved Zoologisk Have i København den 18. december. 

Meny Amager 15. dec. · Zoologisk Have · 18. dec. m.fl.
www.bornibyen.dk/koebenhavn/searchaction=index&commit=S%C3%B8g&controller=search&kind=event&region=koebenhavn&utf8=%E2%9C%93&what=coca+cola+lastbil


Jul på Frilandsmuseet

Tag en tur til Lyngby og oplev julen som i de gamle dage, når Frilandsmuseet byder på julehygge i weekenderne op til jul. Der vil være masser af underholdning i børnehøjde og klassiske juleaktiviteter, der vil få hele familien i julestemning på et splitsekund. I kan også opleve iscenesatte hjem fra julekalenderne Tinka og Julehjertets Hemmelighed, som er blevet brugt til optagelserne.

Kongevejen 100 · 2800 Kongens Lyngby
Hver lørdag-søndag fra den 26. november – 18. december 
 
www.bornibyen.dk/koebenhavn/events/jul-paa-frilandsmuseet-2


På glat is på Broens Skøjtebane 

Der er lagt op til et sandt skøjte-mekka, når alle skøjte-glade københavnere igen i år kan boltre sig på Broens 600 m2 store skøjtebane med den smukkeste udsigt ud over kajen. Det koster 20 kr. at benytte Broens Skøjtebane, hvis I selv medbringer skøjter, og har I ikke skøjter, er det muligt at leje skøjter på stedet. Her er også mulighed for at købe varm kakao og andre lækkerier til at lune sig på før eller efter besøget på skøjtebanen.

Frem til den 26. februar 2023 · Strandgade 95 · 1401 København K
www.bornibyen.dk/koebenhavn/places/broens-skoejtebane 


Gratis juleforestilling for de små

Besøg Øbro Jagtvej Bibliotek og oplev Teater AstaBastas juleforestillingen ”BamseJul” – en hyggelig historie i et teaterunivers fyldt med skønne bamser, nisser, dukker, julelys, sne og musik. Forestillingen er sød, sjov og foregår i et roligt tempo, så børn helt ned til 2 år kan være med. Børn er velkomne til at medbringe deres egne bamser. 

17. december kl. 11-11.45 · Jagtvej 227 · 2100 København Ø 
www.bornibyen.dk/koebenhavn/events/bamsejul


Oplev Julerød Bageby på Experimentarium

Tag familien med på Experimentarium og oplev en hel by af kreative peberkagebygninger i et hyggeligt julelandskab i den smukke forhal. I kan også bage, bygge og pynte jeres egen hjemmelavede peberkagebygning og føje den til den voksende Bageby. For hver bygning, I indleverer, kvitterer Experimentarium med en børnebillet til Experimentarium, og der er også præmier til de flotteste kreationer! 

Tuborg Havnevej 7 · 2900 Hellerup · 21. november – 23. januar 2023
www.bornibyen.dk/koebenhavn/events/juleroed-bageby

Related Articles