6 tips til børnefamilierne

Af Susanne

Julesejltur for børn
Det’ for børn! Tag ungerne med på en hyggelig og julet kanalrundfart i Københavns kanaler, hvor Over-nissen fortæller hyggelige historier om jul, eventyr og traditioner. Båden sejler fra Nyhavn den 11. og 18. december kl. 09.30. Turen varer 40 minutter, og voksne er selvfølgelig også velkomne ombord.
www.bornibyen.dk/koebenhavn/articles


Julerød Bageby på Experimentarium 
Julerød Bageby er en voksende peberkageby, der har indtaget foyeren på Experimentarium med velduftende perberkagehuse. Frem mod jul vil byen gro, når flere og flere føjer deres egne hjemmebagte godter til udstillingen. Og det hele kulminerer, når Micki Cheng kårer det bedste peberkagehus den 27. december. 
www.bornibyen.dk/koebenhavn/articles


Julestemning på Bakken
Kom i julestemning i verdens ældste forlystelsespark. Bakken slår dørene op til årets julesæson med masser af julemagi og lækre julegodter. Gå på opdagelse i de mange fine juleboder, der er spredt rundt i Bakkens gader og stræder. I vil med garanti komme i julestemning! Du kan opleve Jul på Bakken hver fredag-søndag fra 26. november – 19. december og 20.-22. december.
www.bornibyen.dk/koebenhavn/articles/


Det magiske julebånd
Oplev Eventyrteatrets nye julemusical ”Det magiske julebånd” om den juletravle Nisseby, hvor de voksne er verdens bedste til at lave Julemandens røde gavebånd. 60 minutters topunderholdning i Tivolis Glassal for juleglade børnefamilier – husk billetten giver fri adgang til ”Jul i Tivoli” på spilledagen. Julemusicalen spilles fra den 27. november – 19. december.
www.bornibyen.dk/koebenhavn/articles


The Lab x the lab kitchen julemarked
The Lab x The Lab Kitchen afholder igen i år julemarked på Vermundsgade 40, hvor der vil være masser af boder med spændende sager for både voksne og børn. Forkæl dig selv eller shop julegaverne – der vil være alt fra keramik, til tøj og accessories. The Lab Kitchen sørger for lækkerier og varme drikke. Julemarkedet afholdes søndag den 12. december fra kl. 10.00-17.00.
www.fb.me/e/1oFtXpesP


Jul i Parken
For første gang nogensinde slår Parken dørene op til et kæmpe julemarked og en 600 m2 stor skøjtebane, hvor hele familien kan slå sig løs. Jule-markedet holder åbent fra den 17.-23. december, men skøjtebanen vil være åben helt frem til slutningen af januar. 

www.bornibyen.dk/koebenhavn/articles/ 6887-her-kan-du-loebe-paa-skoejter

Related Articles