6 tips til børnefamilierne

Af Susanne

Halloween i Tivoli
Hvornår: 14. oktober-7. november
Tivoli leverer altid, når det kommer til at skabe en stemning gennem fantastiske udsmykninger – og i efterårsferien står den selvfølgelig på Halloween! Husk også at kigge forbi det nyåbnede Villa Vendetta, Tivolis helt eget scary house.
www.bornibyen.dk/koebenhavn/places/268-tivoli


Efterårsferie i Rundetårn
Gå på opdagelse i solsystemet, når Rundetårn inviterer til efterårsferie-sjov for hele familien. Gå på jagt efter Solen og solsystemets planeter, og oplev den gamle planetmaskine og Europas ældste fungerende observatorium, der desuden byder på højtlæsning af historien om den lille prins.
www.rundetaarn.dk/event/efteraarsferie-i-rundetaarn-2/


ByOasen genåbner midlertidigt i efterårsferien
YES! Endelig kan I igen klappe geder, marsvin og høns i ByOasen, når den genåbner midlertidigt i Hørsholmparken fra uge 42. Siden sidste efterår har den populære og børnevenlige bemandede legeplads holdt lukket på grund af mulig jordforurening. Den genåbner dog på sin originale lokation, når jorden er oprenset.
www.kk.dk/nyheder/nu-begynder-etableringen-af-den-midlertidige
byoase-kom-og-klap-dyrene-i-efteraarsferien


Børneworkshops på Børnemuseet
Der er som altid fuldt program på Børnemuseet med workshops i lange baner. Dit barn kan være med til at pynte sjove monster cupcakes, lave sit eget duftlys, slå sig løs i malerværkstedet, lave sæbe og læbepomade, opfinde sit eget fantasidyr eller lave uhyggelige spøgelseskager.
www.bornibyen.dk/koebenhavn/places/21700-boernemuseet


Tilbage i tiden med Sagnlandet Lejre
Læg vejen forbi Lejre ved Roskilde, og besøg det seje oplevelsescenter, Sagnlandet Lejre. Her finder I Danmarks største vikingehal, og kan opleve Danmarkshistorien på egen krop gennem de mange interaktive aktiviteter fra stenalderen, jernalderen og vikingetiden.
www.bornibyen.dk/koebenhavn/articles/sagnlandet-lejre


Drageværksted med Naturcenter Amager Strand
Hvornår: 16., 17., 23. og 24. oktober
Kom til drageværksted på stranden, når Naturcenter Amager Strand holder åbent hus og bygger drager i lange baner. Efterårsvejret er formentligt perfekt til en flyvetur med de fine kreationer efterfølgende.
www.bornibyen.dk/koebenhavn/events/dragevaerksted-paa-stranden

BØRN I BYEN er Danmarks største online guide til børnefamilier. Vi samler de allerbedste oplevelser og aktiviteter i byen, og gør det både nemmere og sjovere for børnefamilier at lave noget sammen. Bag Børn i byen står Caroline Meldgaard, der stiftede virksomheden tilbage i 2008. I dag har sitet 125.000 unikke brugere om måneden.

Related Articles