4 tips til børnefamilierne

Af Susanne

fra BØRN I BYEN

Påskestemning i Tivoli
20.000 påskeliljer pryder Tivoli, når den gamle have slår dørene op til en ny sæson. Der vil være masser af påskestemning når farverige påskeæg fylder Tivoli sammen med duftende hyacinter. Det hele skydes i gang med et stort åbningsfyrværkeri og med bløde påskelam, lækre forårsfristelser og sus i forlystelserne, er der som altid underholdning for hele familien.
www.tivoli.dk/da/haven-og-forlystelser/saesoner/paaske

Påskeferie på Amalienborg
I påskeferien fra d. 9.-18. april kan I få udleveret et gratis børnehæfte til udstillingen ”En dronnings smykkeskrin“, når I besøger Amalienborgmuseet. I vil blive sendt på jagt blandt Dronningens mange smykker. Der er store smykker, flotte smykker, små smykker og mærkelige smykker. Kom og oplev udstillingen med opgaver, der skal løses undervejs.
www.bornibyen.dk/koebenhavn/events/paaskeferien-paa-amalienborg

Børneværksted hos Statens Museum for Kunst
I april måned henter Statens Museum for Kunst inspiration i forårets store udstilling ”Double soul” med den koreanske kunstner Haegue Yang. De har kilometervis af polyestersnor og andre sjove materialer klar, så I kan skabe jeres egne skøre væsener og sjove skulpturer i Børnenes Værksted – kun fantasien sætter grænser. Der er gratis entré for børn under 18 år.
www.bornibyen.dk/koebenhavn/events/boernenes-
vaerksted-lav-fantasifulde-skulpturer- og-skoere-vaesener

OpdagElse på Teater Hund
Tænd for sanseapparatet, skru op for hørebrillen og oplev Therese Glahn som Else, når fantasien får frit spil i en legende, fejende og humoristisk sving-om med livet, hvor det usynlige bliver synligt, og det synlige magisk. Forestillingen OpdagElse spiller på Teater Hund & Co. på Krudttønden fra den 13.-24. april 2022, og henvender sig til de 2-5-årige.
www.krudttonden.kk.dk/program/opdagelse

Påskeklip i Rundetaarn
Der vil være behov for en god portion fantasi, når Rundetaarn byder indenfor til påskeferie for hele familien. Gå på opdagelse i “Eventyrtårnet” med syv af H.C. Andersens eventyr i smukke tableauer af billeder og ord. Undervejs i påskeferien vil Rundetaarn invitere til workshops med papirklip og små, skønne blomstervæsener.

www.bornibyen.dk/koebenhavn/events/paaskeferie-med-papirkunst

Related Articles