Velrenommeret Frederiksberg-klinik udvider til Hellerup

Af Susanne

Erfarne behandlere der kan hjælpe en af med ømme lændemuskler, nakkesmerter, hovedpine og meget andet, er altid efterspurgte. Sådan et sted er FBS Massage. En stor og kendt klinik på Frederiksberg som tilbyder forskellige behandlingsformer som massage, zoneterapi, cupping m.m. 

For ti år siden overtog massør og akupunktør Dijana Vucelic klinikken, der begyndte i Frederiksberg Svømmehal i 1992, og gennem årene var blevet en velrenommeret klinik. Dijana har lige siden fokuseret på både at køre klinikken videre i samme gode ånd og samtidig modernisere den med nye typer af behandlinger. 

Hjælp til skavanker og smerter

Den nye FBS Massage i Hellerup har tre behandlerrum, og spidskompetencen er ligesom på Frederiksberg fysiurgisk massage/sportsmassage, samt afspændingsmassage, kropsterapi, zoneterapi og cupping. Hos FBS Massage tager ethvert behandlingsforløb afsæt i dig og dine behov. 

Første behandling indledes med en personlig samtale, hvor dine problematikker afdækkes og derudfra tilrettelægges et skræddersyet behandlingsprogram.

Åbningstider i Hellerup: Mandag – torsdag: 9.10-20 · Fredag: 9-18 · Lørdag: 9-15

Åbningstilbud i Hellerup

15 % rabat på alle behandlinger hos Maria, Chama og Ines resten af 2023

Tilbuddet gælder kun hos de nævnte behandlere og kan ikke kombineres med gavekort/rabatkort eller på andre rabatter.


FBS Massage · Hellerup Strandvejen 98 · Frederiksberg Aksel Møllers Have 30 · Tlf. 38 88 56 71 · www.fbs-massage.dk

Related Articles