Unfold Copenhagen · Nyt, spændende dansk brand folder sig ud

Af Susanne

For kvinder med former kan det ofte være lidt af en udfordring at finde tøj, der ikke alene passer, men som også understreger deres personlighed. Det ønsker Unfold Copenhagen at gøre op med, og derfor har de skabt et brand eksklusivt for kvinder med former. Med tøj i størrelse 40 til 54.

Kender du det, at tøjet ikke rigtig sidder? At det føles forkert, og at du ikke føler dig helt tilpas i det – selv om du har købt præcis den størrelse, du plejer?  Så er du langt fra den eneste. I generationer har kvinder været overladt til at vælge det tøj, der bare passede – i stedet for det tøj, de egentlig foretrak at gå i. Ganske enkelt fordi der ikke var fokus på eller interesse for store størrelser i modeindustrien. 

“For mange kvinder betyder tøjet utrolig meget for, hvordan de har det – men også for hvordan de bliver opfattet af omgivelserne,” siger Britt Bennett Hansen, kvinden bag Unfold Copenhagen. Og hun fortsætter: 

“De fleste har nok prøvet at tage den der kjole på, der bare sidder perfekt, og som giver en særlig power – og det er netop den følelse af energi og selvsikkerhed, som vi ønsker at give med vores tøj.” 

Mode med mening

Hos Unfold Copenhagen er det netop missionen: At lave tøj med fokus på kvindelige former, som kvinder føler sig attraktive, smukke og sexede i. Og som gør hverdagen lidt lettere. Blandt andet ved at klæde kunderne på, så de kan koncentrere sig om deres budskab, arbejdet, festen eller trafikken i stedet for at bekymre sig om bukserne gnaver, blazeren strammer eller om kjolen glider for langt op, når de sætter sig. 

Kollektionen omfatter både bukser og bluser, kjoler, nederdele og strik samt jakkesæt, der har opnået stor succes på blot kort tid. Og med god grund, hvis man spørger Britt: 

“Vi har forsøgt at skabe et udtryk, der kan bruges til både hverdag og fest, og som man kan bruge sammen med noget af det tøj, der måske hænger bagerst i klædeskabet. Det kan være en gammel skjorte,  der pludselig blomstrer i selskab med en ny blazer eller et par stiletter, der atter kommer til ære og værdighed i selskab med en af vores kjoler.”

Farverne er både klassiske og mere sæsonbaserede, og fælles for alle styles er et enkelt og klassisk udtryk med en tidløshed, der gør, at de kan bruges år efter år – og som er fremstillet i materialer der holder. Vask efter vask. 

Til alle kvinder med kurver

Det danskdesignede tøj fra Unfold Copenhagen sælges fortrinsvis fra deres egen webshop – men ønsker du at se, mærke og prøve det i virkeligheden, så er du altid velkommen til at kigge forbi showroomet i hjertet af København. Her er højt til loftet og god plads til at prøve sig frem og finde netop de styles, der kan få dig til at føle dig både velklædt og godt tilpas. Og er du i tvivl om størrelse eller model, så er der også råd for det: 

“Vi hjælper meget gerne vores kunder med råd og vejledning. Både her i showroomet og i vores webshop, hvor man altid er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller ris og ros til vores tøj. Den dialog vi har med vores kunder er fantastisk, for den er med til at udvikle os og vores tøj – og så bekræfter den os i, at kvinders kurver er vidt forskellige! En har måske brede hofter, mens en anden har lange ben og store bryster, og derfor udvikler vi hele tiden på vores styles. Det gælder blandt andet vores blazer, hvor vi laver en style med knapperne lidt længere nede, hvilket klæder kvinder med en stor barm bedre, og snart kommer der også bukser med ekstra længde, netop fordi vores kunder efterspørger det,” fortæller Britt med et smil. 

Så drømmer du om at klæde dig både stilfuldt og komfortabelt i tøj, der bare sidder godt, og som understreger, den du er? Så er Unfold Copenhagen måske noget for dig? 

Se vores kjoler & bukser


Unfold Copenhagen · Farvergade 4B · 1463 København K · Tlf. 40 70 11 04 www.unfoldcopenhagen.com

Related Articles