Stemningsfuld skønhedsklinikmed god aura

Af Susanne

Klinik AURA på Langøgade er en eksklusiv skønhedsklinik, hvor de to skønhedseksperter Stine og Lærke tilbyder sine kunder stor faglig kunnen og en behagelig og afslappet stemning med plads til alle slags mennesker.

Når man taler med Stine og Lærke, de to skønhedseksperter og indehavere af Klinik AURA på Langøgade 4, fornemmer man straks, at de er to åbne og imødekommende personligheder. De fortæller bramfrit og lige ud ad landevejen om deres skønne klinik, deres store faglighed, deres økologiske, veganske og urtebaserede produkter, og om hvor vigtigt det er for dem begge, at ALLE typer er velkomne i klinikken. Stine og Lærke mødte hinanden på kosmetikeruddannelsen i 2017, hvor de blev gode veninder. Da coronanedlukningen ramte dem sidste år, blev de enige om at starte en skønhedsklinik. “Under nedlukningen brugte vi al vores fritid på at skabe en forretningsmodel for vores klinik. Nu er det blevet en realitet, og vi er utrolig stolte over stedet, som er kommet rigtig godt i gang,” fortæller Lærke. Den gode start skyldes blandt andet, at de to komplementerer hinanden ualmindeligt godt på det rent faglige område, mener Stine: “Vi kan nogle forskellige ting og er rigtig gode til at arbejde sammen.”

Altid frisk makeup
Lærke har en baggrund som bestyrer af hudplejeklinikken Visage på Frederiksberg Allé, hun har bl.a. taget en uddannelse som mikropigmentist, og hendes specialer er hårfjerning og permanent makeup. Det er mikropigmentering, hvor man lægger farve i det yderste hudlag, så f.eks. ens bryn eller læber ser mere markerede ud. “Ved permanent makeup bliver der ikke lagt en decideret makeup – selvom man godt kan få det til at se ud sådan, hvis dette er ønsket – men mere et pænt og naturligt resultat ved hjælp af specialfremstillede nåle og organiske farver. På den måde kan jeg f.eks. få det til at se ud som om, man altid har en pæn læbestift på, som aldrig smitter af på et glas. Med permanent makeup behøver man ikke, uanset hvad man laver, at bekymre sig om, hvordan makeuppen ser ud,” siger Lærke.

Pæne hænder er vigtigt
Stine har været selvstændig i Parfumeri Charlotte Bonnèn i Charlottenlund, hvor hun også var elev, og hun har speciale i vippe-extensions og i negle, hvor Klinik AURA både tilbyder shellac og gele til forstærkning og til forlængelse. “Det er en smuk ting udseendemæssigt og rart at få ordnet sine negle. Vi læser meget andre mennesker på deres hænder, og et par usoignerede hænder er nok ikke noget, der sætter de positive tanker i gang,” fortæller hun. Begge udfører ansigtsbehandlinger, lash lift samt farvning af bryn og vipper.

Udover at give resultatrige og lækre skønhedsbehandlinger, er det som nævnt vigtigt for pigerne bag Klinik AURA, at der er rart at være med plads til alle slags mennesker. Her skal ingen føle, at de skal være noget, de ikke er, pointerer Lærke stærkt: “Man kan komme her i sine sutsko eller arbejdstøj, hvis man har lyst til det, og et besøg skal altid være en hyggelig og afslappende oplevelse,” fortæller hun. Det er blandt andet derfor, at der altid er en skøn café latte klar til gæsterne, og at de serverer champagne til kunderne om fredagen.

Man skal selvfølgelig ikke lade sig ’snyde’ af den gode stemning hos Lærke og Stine i Klinik AURA. De er begge superprofessionelle behandlere og har taget adskillige efteruddannelser, siden de blev færdige som kosmetologer. “Vi giver behandlinger på højt niveau, men vi gør det til priser, som er meget rimelige. Det behøver ikke at koste en formue at forkæle sig selv, desuden giver vi 10% studierabat,” siger Stine.

Vegansk hudplejemærke med kvalitet
Hos Klinik AURA kan man også købe hudplejeprodukter fra Hálo Herbel Cosmetics, som er et vegansk urtebaseret hudplejemærke, med resultat-garanti. Hálo har alle de gode egenskaber, de to skønhedseksperter prioriterer. Produktet er skabt af urteekstrakter og essentielle olier, som er nænsomt doseret ud fra deres medicinske fordele. Råvarerne bliver høstet fra lokalt dyrkede økologiske urtefarme i Israel. Produkterne er ikke testet på dyr og indeholder ingen animalske ingredienser, syntetisk farve & duft, SLS, parabener eller mineralske olier.

Mænd også velkomne
Det er stort set altid kvinder, der modtager skønhedsbehandlinger, men hvad er der galt med, at mænd også forkæler sig selv og plejer sit udseen-de? Sådan tænker Stine og Lærke i hvert fald, og derfor tilbyder de også specialbehandlinger til mænd. “Vi vil gerne bryde tabuet om, at mænd ikke gør noget ud af sig selv, og vi har faktisk mænd, der kommer herned og får farvet og rettet sine bryn. En ansigtsbehandling er lige så relevant for en mand som en kvinde, og derfor har vi på vores hjemmeside www.klinikaura.dk lavet et menupunkt specifikt for mænd, så de nemt kan overskue, hvilke behandlinger vi tilbyder dem. Vi har blandt andet en MANicure, hvor vi plejer og behandler mændenes hænder, som f.eks. qua deres job kan være lidt medtagede, og som vi på en meget mandlig måde giver en behagelig soignering, som vi kalder det,” fortæller Stine.
Uanset hvem man er, bør man lægge vejen forbi Klinik AURA og de to udadvendte skønhedseksperter, hvis man gerne vil investere i sit ydre for at prioritere sit indre.


Klinik AURA · Langøgade 4 kld. th · Tlf. 53 53 99 22 · www.klinikaura.dk · Instagram: klinik_auracph

Related Articles