STAY Nordhavn på Stubkaj  Unikke designerlejligheder

Af Susanne

20. september slog STAY Nordhavn dørene op for alle, der ønsker at leje en designerlejlighed i kortere eller længere tid. Her får man lækker luksus og easy-living i smukke og attraktive rammer. 

Nordhavn er et fantastisk område. Tæt på centrum, gode indkøbsmulig-heder, restauranter og barer i nærheden, mange fine boliger, offentlig transport lige ved siden af, gode muligheder for at køre og parkere bilen og en smuk udsigt ud over vandet. 

Det er også her, Stay Apartments helt nye STAY Nordhavn lige er åbnet med 112 udlejningslejligheder, man kan leje i en fleksibel periode. Den danske virksomhed STAY Management har også STAY udlejningslejligheder på Islands Brygge,  Murmanskgade i Nordhavn og Indiakaj og har haft stor succes siden 2010, hvor virksomheden startede på Islands Brygge. Som baggrund forklarer adm. direktør Kim Karlsen, at Stay Apartments er hjemlige rammer i professionelt drevet regi for at gøre en easy-living ople-velse mulig i København. 

“Vi har været i Nordhavn i fem år med STAY Seaport, og vi har oplevet en super interesse for vores koncept herude. I Seaport har der været fyldt med lejere stort set hele året rundt med visse sæsonudsving. Generelt er Nordhavn et fantastisk marked at arbejde med. Her er ambassadører, tilflyttere med vidt forskellige baggrunde, lokale østerbroere, folk på boligjagt samt en række kendisser, der har behov for en midlertidig bolig og gerne vil nyde vores easy-living koncept.”

Attraktive lejemål
“Nu har vi bygget videre på STAY konceptet, og med åbningen af STAY Nordhavn, hvor vi har 112 designerlejligheder, kan vi på bedste vis tilbyde vores koncept til en endnu bredere kundeskare. Det nye hus, der åbnede så sent som den 20. september, er et smukt udformet hus med en helt særlig arkade midt inde i det hele. Her er der allerede udlejet flere attraktive lejemål ind som Original Coffee, fitnessstedet Nordic Strong (som alle lejere har adgang til som en del af prisen) samt det danske creme- og  beauty brand Yroli. Der er flere på vej som for eksempel restaurant  Thai Thai, der åbner i løbet af foråret 2023 med stor udeservering med udsigt ud over vandet,” siger Kim Karlsen. STAY Nordhavn kan desuden tilbyde en vinbar og et loungeområde i deres reception. På taget ligger flere selskabslokaler, som man kan leje til små events som receptioner,  konfirmationer, julefrokoster, bryllupper, fødselsdage osv.  

Levende omdrejningspunkt i Nordhavn
Arkitektonisk er idéen bag Stubkaj at skabe et enestående hus, der fungerer som et levende omdrejningspunkt centralt placeret i Nordhavnen. Materialerne, overfladerne og inventaret i huset er baseret på robuste materialer i tråd med havnens tradition, såsom aluminium, glas, hårdt træ og stål. Disse materialer tåler klimaet ved vandet, ældes smukt og løser de funktionelle behov på bedste vis.

Stueetagens trælameller skaber en varm kontrast til husets øvrige lyse udtryk og er inspireret af Københavns bådhuse med sine store træporte, der smukt formidler den flydende overgang fra inde til ude. Bæredygtighed er i centrum, og det sunde indeklima er skabt ved brug af sunde, afgas-ningsfrie og bæredygtige materialer, som eksempelvis bambusparket i stedet for eg og silikatmaling i stedet for plastmaling. Som kontrast til havnens åbne vidder og store skala er gårdrummet i midten af karrébebyggelsen intensivt beplantet, og taget er fyldt med blandt andet sedum, der er en meget drænvenlig plante og samtidig god for biodiversiteten.

Så nemt for lejerne som muligt
Indretningen er i bedste high-end kvalitet. Det lækre interiør er en god blanding af dansk og europæisk luksus med en stil, der kan karakteriseres som lys og moderne skandinavisk indretning. Her er forskellige lejligheds-typer med 1-3 soveværelser. Tankegangen bag lejlighederne er, at det skal være bekvemt og lækkert at bo der midlertidigt. Her indgår rengøring og  conciergeservice, og man kan få morgenmad tilberedt af Original Coffee.

“Alt er så nemt for lejerne som muligt. Hvis man f.eks. får tilsendt mange pakker, som en del af os gør i dag, sørger vi for at modtage pakkerne og sende dem op til modtagerens lejlighed,” siger Kim Karlsen og fortsætter: ”STAY Nordhavn har været i gang i meget kort tid, og selvom de hidtidige lejere er påvirket af, at der stadig bygges rundt omkring, er de første tilbagemeldinger stærkt positive.

Mange synes, det er superspændende at være first mover, og der er blevet taget virkelig godt imod huset og omgivelserne. Med åbningen af STAY Nordhavn føles det som om, at der er åbnet en helt ny bydel i Nordhavn. Nu arbejder de forskellige parter på at få åbnet hele byrummet omkring det nye hus. Det er By & Havn, der står for den del, og for hver dag der går, bliver her smukkere og smukkere. Vi glæder os også til, at vandet kommer i Kronløbsøen, så man kan få den fuldendte oplevelse. I den forbindelse vil det også være muligt med en del vand-relaterede aktiviteter i det uderum, der opstår. STAY Nordhavn bliver et ankerpunkt i Nordhavn og et fantastisk tilbud til alle, der gerne vil tage del i easy-living konceptet,” konkluderer Kim Karlsen. 


STAY Nordhavn
Fortkaj 5 · 2150 Nordhavn · Tlf. 72 44 44 34 · www.stayapartments.dk

Related Articles