Økonomisk tryghedgennem online rådgivning – også når der sker store forandringer i livet 

Af Susanne

KRON er Sparekassen Kronjyllands landsdækkende online bank. Her får kunderne hjælp online, både når det gælder hverdagens små spørgsmål, og når der sker store forandringer i deres liv. Rådgiverne hjælper kunderne ved at skabe et godt økonomisk overblik – og ved at være tilgængelige syv dage om ugen. 

Den landsdækkende online bank KRON er en full-service afdeling med rådgivere til rådighed syv dage om ugen. Rådgiverne har en åben og tilgængelig kalender, hvor kunderne selv kan booke møder – og endda med kun en times varsel. Det gør kontakten mellem kunde og bank nem og fleksibel.  

KRON henvender sig primært til private og mindre erhverv. Når du er kunde i KRON, har rådgiverne det som deres fornemmeste opgave at give dig et grundigt overblik over din økonomi, så du ved, hvordan du er stillet både nu, i fremtiden og hvis der skulle ske dig eller andre i familien noget uventet, som forandrer dit liv. Det kan være en alvorlig sygdom, et dødsfald, eller at der sker noget med din økonomi, du ikke selv er herre over.
 

“Vi er sat i verden for at skabe økonomisk tryghed. Det betyder, at vi også skal kunne hjælpe, hvis livet tager en uventet drejning. Vi skal derfor både have det lange lys på og klæde vores kunder på, så deres økonomi er godt rustet til fremtiden, og det korte lys, så vi er klar til at hjælpe dem og tilbyde forskellige muligheder, hvis de i en periode snubler og mister balancen. Får de pludselig brug for vores hjælp, så er vi der – og det er vi alle syv dage om ugen, da det aldrig er til at vide, hvornår de får brug for vores hjælp. Det giver tryghed og ro i maven for kunderne at vide, at vi på den måde hjælper med økonomisk overblik og forskellige muligheder både på den lange bane, og hvis der pludselig sker noget svært og uventet. I det hele taget hjælper vi vores kunder på en række meget forskellige områder”, fortæller Jesper Lund Sørensen, der er afdelingsdirektør i KRON. Han uddyber: 

“Vi hjælper for eksempel med at skabe overblik i det daglige budget, hjælper ved bolighandler, opretter børneopsparinger, kigger forsikringsløsninger igennem og skaber overblik over pensionsopsparingen – uanset om det er den private eller en ordning, kunden har gennem sin arbejdsgiver.”  

Muligheder og overblik

Når KRON snakker pension med sine kunder, handler det ofte mere om muligheder og overblik end om alder. For mange er det nemlig svært at forholde sig til at spare op til en tid, der ligger meget langt fremme i tiden, påpeger
Jesper Lund Sørensen: 

“Det handler lige så meget om at sikre dig og dine nærmeste, hvis du kommer i en situation, hvor dine levevilkår bliver forringet i form af invaliditet, dødsfald eller andet. Vi viser dig sammensætningen af dine pensionsordninger og forsikringer, som de er i øjeblikket, og hvad de vil betyde for dig i forskellige situationer. 

Vi kommer også med forslag til ændringer, hvis vi mener, du er dækket for lidt eller for meget. Alt i alt giver vi dig et oplyst grundlag, du kan træffe dine beslutninger ud fra, så du har mulighed for at tilpasse økonomien til dine ønsker og behov,” siger  afdelingsdirektøren.    

Klar til at hjælpe hver dag

“Vi har åbent hver eneste dag og er dermed et meget fleksibelt alternativ til de fysiske afdelinger. Vi har åbent
fra kl. 8.00 til 20.00 på hverdage og fra 10.00 til 14.00 i weekenden, men vi kan selvfølgelig også holde møder
uden for de officielle tidspunkter, hvis du får brug for det. Så aftaler vi det bare særskilt,” forklarer Jesper Lund Sørensen og tilføjer: 

“KRON er ikke et discounttilbud; vi yder kompetent og tilgængelig rådgivning – bare online. Vi gør dermed
tingene på en måde, man ikke har oplevet tidligere.” 

Convenience hos KRON

I Sparekassen Kronjyllands digitale banktilbud KRON får du en personlig rådgiver, som du ude-
lukkende møder online. KRON kan være relevant, hvis du ønsker et alternativ til bankens fysiske afdelinger og udover den personlige relation går op i convenience og hastighed. 

Sparekassen Kronjylland er en garantsparekasse og er dermed selvejende. Den er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter og har fysiske afdelinger over hele landet med blandt andet snart 10 afdelinger på Sjælland samt onlinemuligheden KRON, der er landsdækkende. 


KRON · www.sparkron.dk/kron

Related Articles