Når den store forskel ligger i detaljen

Af Susanne

Fillers. Du kender dem nok bedst for at give smukke, fyldige læber. Men vidste du, at behandlingen også med fordel kan benyttes til at forskønne resten af ansigtet? Hos AK Nygart har man arbejdet med fillers i mere end 15 år og er blandt de førende på området, når det gælder om at fremhæve de små detaljer, der gør den store forskel. Og som ikke blot giver et friskere udseende, men også et bedre selvværd for mange. 

Men hvad er disse fillers egentlig for en størrelse? Mange tror fejlagtigt at det er det samme som Botox, men hvor Botox benytter sig af, at lamme muskulaturen for at opnå en ønsket effekt, forholder det sig helt anderledes med fillers. Det fortæller Lene Tauson, sygeplejerske hos AK Nygart:

”Fillers består af stabiliseret hyaluronsyre, som forekommer naturligt i kroppen, blandt andet i vores bindevæv og ledvæske, hvor der er med til at opretholde volumen og elasticitet. Man kan populært sagt kalde disse fillers for ”vævsfyldere”, da de kan benyttes til både at fylde og forme hele eller dele af ansigtet. Resultatet er ansigtets linjer og struktur synes mere glat og frisk på en enkel og naturlig måde.” 

Fra større læber til lille ansigtsløft

Selve behandlingen foregår med injektion af et fillerprodukt, og selv om den absolut mest populære filler-behandling hos AK Nygart i dag er læbeforstørrelse, så er det altså langt fra det eneste område, hvor fillers kan have en god effekt. Det kan således både anvendes til at udfylde rande under øjnene og tilføre huden i ansigtet en ny glød og øget spændstighed. Netop fordi der med disse injektioner sker en tilførelse af hyaluronsyre, som har en enestående evne til at binde vand og dermed tilføre fugt. Men det kan meget mere end det, fortæller Lene Tauson: 

”Ved at anvende fillers i kinder og kindben kan man give et fint løft til hele ansigtet, og dermed skabe et mere markeret og harmonisk udtryk. Det er næsten som et lille ansigstløft – bare uden kirurgi. Og har man et ”bump” på næseryggen, men ønsker ikke at gå så drastisk til værks som en operation kan være, kan fillers bruges til at udligne dette ”bump”, så næsen synes mere lige. Kirurgi kan for nogen være lige voldsomt nok, og så kan en filler-behandling være løsningen, som både giver en enkel og effektiv behandling.” 

Alle disse behandlinger med fillers tilbydes hos AK Nygart, som er en privatklinik med speciale i plastikkirurgi og andre kosmetiske behandlinger, som var blandt de første i Danmark til at udføre disse kosmetiske operationer og behandlinger. I dag – mere end 20 år senere er der afdelinger i både København, Aarhus og Lyngby, hvor nogle af landets dygtigste behandlere står klar. 

I dag er AK Nygart en del af den nordiske klinikkæde, Akademiklinikken, hvilket betyder, at man altid er opdateret med den seneste viden og de nyeste forskningsresultater. 

Bliv en smukkere udgave af dig selv 

Omdrejningspunktet for alle behandlinger hos AK Nygart er naturlighed og harmoni, og man bestræber sig altid på, at det endelige resultat af den enkelte behandling er så naturligt som muligt samt giver et både friskere udseende og styrket selvværd hos patienten. Men vi er jo alle forskellige, og derfor er det også meget individuelt, hvad man synes er æstetisk flot, forklarer Lene Tauson: 

”Skønhed er en subjektiv ting. Nogle synes at store læber smukke, mens andre foretrækker dem mere naturlige, og der må vi som eksperter på området træde til med den rette vejledning og rådgivning, for er der noget vi ikke ønsker, så er det at overbehandle, og det er vores ansvar, at der er en balance mellem sikkerhed og tilfredshed. For i sidste ende, drejer det sig jo om, at skabe en endnu smukkere udgave af sig selv,” slutter hun. 

På AK Nygarts hjemmeside, www.nygart.dk, kan man finde en filler-guide og her blive klogere på, hvordan en fillerbehandling kan give nyt liv til ansigtet på en enkel og behagelig måde.

Kunne du tænke dig at prøve en behandling med filler? 

Hvis du opgiver koden ”Mit Østerbro” ved din tidsbestilling, får du 20% rabat på din injektions behandling resten af september*  (*behandlingen skal betales og foretages i september).


AK Nygart · Ny Østergade 12 · 1101 København K · www.nygart.dk

Related Articles