Lokale håndværkere bag specialopgaver for Bolia

Af Susanne

Da den danskejede møbel- og designbutik Bolia skulle have udført en række specialopgaver i forbindelse med deres nye butik på Trianglen, valgt de at bruge Schlæger Gruppens ekspertise inden for bl.a. glas- og tømrerarbejde.

Som vi også har beskrevet andetsteds i Mit Østerbro, har Bolia opført ny stor konceptbutik på hjørnet ved Trianglen. I butikken er der skruet helt op for det visuelle og kundevenlige indtryk med et nyt Design Atelier, kaffelounge, orangeri og en masse lækre møbler. Desuden er der indsat helt nye vinduer og et stort flot indgangsparti. Da butikken blev opført, brugte Bolia blandt andet de Østerbrobaserede glarmestre fra Schlæger Gruppen til dele af arbejdet.

”Vi vil rigtig gerne bruge lokale håndværkere, når vi har nogle specialopgaver i forbindelse med vores butikker. Da vi bygger mange butikker herhjemme og i Europa, mellem 8 og 12 om året, har vi en aftale med en stor entreprenør, men når det handler om de lidt mere specielle opgaver, kigger vi os om i butikkens lokalområde. For det første fordi vi gerne vil støtte lokalområdet omkring vores butik, det hjælper både os og dem og giver en god stemning i det område, hvor butikken ligger, for det andet gør det en forskel, at håndværkerne er lidt tættere på, hvor specialopgaverne udføres. Det er mere fleksibelt for os og nemmere, hvis vi efterfølgende skal have udført servicereparationer eller ekstraarbejde. Og det fungerer helt efter hensigten,” fortæller Peter Bjerglund Terp-Nielsen, Retail Facility Manager hos Bolia.

Et godt stykke arbejde
Samarbejdet med Schlæger Gruppen har blandt andet omhandlet butikkens store indgangsparti, hvor Bolia har valgt at udskifte det gamle glasparti og indsætte et nyt, moderne glasparti med sikkerhedsglas og alurammer. Det har været med til at åbne udsynet til butikken og giver et fantastisk lys-indfald, siger Peter Bjerglund Terp-Nielsen. ”Schlæger Gruppen kom til tiden, og de leverede til tiden, de arbejdede godt, og de ryddede op efter sig. Kort sagt: Det var et godt stykke arbejde. Schlæger Gruppen har også lavet en del mindre opgaver for os, eksempelvis nogle nye trappetrin af egetræ på vores ståltrappe, der går ned i kælderen, hvor vi har forvandlet en gammel bankkælder, hvor der før stod to 50 tons tunge bankbokse, til en meget fin udstilling. Desuden har de monteret forskellige håndtag, kroge og udskiftet vores flugtvejsdør. Det er sådanne opgaver, som lokale håndværkere er gode til at klare, da de er hurtige og fleksible, når det kræves.”

Gode til at kommunikere
Hjørnet ved Trianglen er et meget trafikeret sted, hvor der færdes mange mennesker, så man skal være lidt forsigtig, når man er i gang med arbejdet, og der f.eks. kommer en barnevogn eller nogle børn gående forbi. Her har håndværkerne fra Schlæger Gruppen vist sig at være meget kompetente til at kommunikere med folk og vise de helt rette hensyn, fortæller Peter Bjerglund Terp-Nielsen. ”Vi har været rigtig godt tilfredse med Schlæger Gruppen, som vi påtænker at bruge igen. Vi overvejer faktisk at bruge dem til en opgave på vores hovedkontor, der ligger i Aarhus, fordi de er så dygtige til glasarbejdet. Der er selvfølgelig også dygtige folk i Aarhus, men nu kender vi Schlæger Gruppen og deres kvaliteter, og de har faktisk også før lavet noget for os i vores andre københavnske butikker. I Bolia betyder kvalitet meget for os. Både når det gælder vores egne møbler, men også vores samarbejdspartnere. Desuden har vi stor fokus på bæredygtighed, hvilket var min opfattelse, at også Schlæger Gruppen har. Så alt i alt er vi rigtig tilfredse med vores lokale samarbejdemed Schlæger Gruppen,” slutter Peter Terp-Nielsen.


Schlæger Gruppen · Glarmester F. Linck · Vennemindevej 74 · 2100 Ø · Tlf. 44 84 88 88 · www.schlæger.dk

Related Articles