Lækre solbriller til fair og gennemskuelige priser

Af Susanne

Foråret og forårssolen har i den grad gjort sit indtog herhjemme, og det er derfor tid til at rette fokus mod de spændende nyheder på solbrilleområdet, der netop er landet i Democratic Eyewear butikkerne på Østerbrogade og Gl. Kongevej.

Marts 2022 har været den mest solrige marts måned nogensinde, og den umådeligt skarpe sol har været med til at understrege, hvor vigtig et par gode solbriller er. Når man køber solbriller, er det meget centralt af flere årsager, at de er af en god kvalitet, påpeger Stig Hansen, partner og medejer af Democratic Eyewear. “Solbriller fås billigt visse steder, men tag ikke fejl af, at der er en enorm forskel på de billige briller og på de kvalitets-solbriller, man kan købe hos en optiker eller lignende steder.

Du kan nemlig aldrig være sikker på, at de billige modeller har beskyttelse med de forskellige UVA og UVB-stråler. Vi fører kun solbriller med fuld beskyttelse mod solens UV-stråler, og solbrillerne fås både med og uden styrke samt i det tyndeste glas og med det bredeste læsefelt,” siger Stig Hansen. Democratic Eyewear fører både mange store internationale brands, som Tom Ford, Oliver Peoples, og butikkens eget brand. Alle deres solbriller kan laves med styrke og i mange forskellige glasfarver – og til det samme faste og gennemsigtige priskoncept, som også gælder de almindelige briller, og som gør brillebutikken unik. Det vil for eksempel sige, at man kan få sig et par lækre Tom Ford solbriller med styrke til 3.995 kr., mens butikkens eget mærke med styrke fås fra 995 kr.


Glasfarven er vigtig
Når man skal vælge en farve til sit glas, er det vigtigt at tænke over, hvad solbrillerne skal bruges til. Uanset hvilken farve, man vælger til sine solbrillers glas, er der den samme beskyttelse for det synlige lys. Den beskyttelse kan være med til at forebygge mod f.eks. grå stær samt forebygge rynker omkring øjnene. Forskellen på de eksempelvis grå, brune eller grønne glasnuancer er, at den grå og grønne nuance gengiver farverne mere naturligt, mens der er skruet lidt ned for lyset. Det rødbrune og orange spektre virker mere kontrastfremmende og kan være effektive på en dag, hvor det er meget lyst, uden at solen rigtig er fremme. Alting bliver en lille smule rødere at se på, og de er f.eks. super-gode, når man står på ski, hvor man skal kunne se kontrasterne i sneen og landskabet.

Ærligt og transparent priskoncept
Democratic Eyewear vision er at skabe et ærligt, transparent og rimeligt priskoncept for kvalitetsbriller, -solbriller og kvalitetsmærker, som gør det til en god oplevelse at købe briller i vores indbydende butikker, forklarer Stig Hansen. “Vi informerer folk, inden de går i gang med et brillekøb, hvad de skal eller kan komme til at betale for brillerne. Derfor har vi lavet vores fastpris koncept, så uanset hvad ens brillestyrke er, er prisen den samme
på de forskellige kategorier af briller,” siger Stig Hansen.

Luksuskoncept uden luksuspriser
Kort sagt leverer Democratic Eyewear et luksuskoncept uden de høje luksuspriser. Butikkerne er elegant og indbydende designet, og serviceniveauet er højt. Optikerne er professionelt uddannet, og de bruger kun de nyeste og mest innovative instrumenter. Og så er produkterne tilmed luksusmærkevarer og nicheproduceret håndværk. “Som vores egne briller, der har et skandinavisk design og en produktion, der fuldstændig er i klasse med alle de andre flotte designerbriller.

Vi benytter tyske hængsler, italiensk acetat osv. Vores dygtige glas-leverandør leverer tynde topkvalitetsglas, som vi inkluderer i prisen med tre overfladebehandlinger, bredt synsfelt, og blue light filter. Hos os betaler du bare ikke en mindre formue for alle de gode ting,” siger Stig Hansen.


Democratic Eyewear
Østerbrogade 54 · Tlf: 39 29 21 00 eller Gl. Kongevej 99 · Tlf. 71 70 50 00 · www.democraticeyewear.com

Related Articles