Koldby skriver

Af Susanne

Peter Koldby er vores faste skribent, som bevæger sig rundt på Østerbro og spotter de nye restauranter og butikker. Peter har boet på Østerbro med sin familie i mere end 25 år og er indehaver af optikerforretningen Koldby Optik, som har ligget på Østerbro i mere end 19 år. Desuden er Peter en aktiv deltager i Østerbros lokale detailhandelsmiljø og har en stærk passion for bydelens udvikling.

Den franske forbindelse

Der er efterhånden rigtig gode muligheder for at udleve sin indre frankofil på Østerbro. Siden sidst, har jeg endelig fået besøgt BISTRO COCORICO på Trianglen, hvilket var en fantastisk og autentisk oplevelse. Rigtig fin service og der tales fransk i køkkenet. Jeg fik en Joue de Porc à la Bourguignonne som jeg meget sent vil glemme. 

Helt perfekt. På den anden side af gaden prøvede jeg også Meyers koncernen BRASSERIE POST, som ligger i det gamle posthus på Trianglen. En Terrine de Cochon i store skiver startede vores rejse og det hele blev kun bedre. Stedet har været gennem en imponerende ombygning og fremstår utroligt flot og indbydende. Det samme gjorde vores mad
vi fik serveret denne aften.

Som noget nyt, har stedet også ”Sharing Sunday Menu” til en utrolig attraktiv pris.

Imens vi er ved det franske, så skal jeg da også lige fremhæve La FROMAGERIE i Ndr. Frihavnsgade som borgerne SKAL besøge, da man her får den bedste rådgivning og kvalitet.

Der er masser af andre fantastiske butikker lige udenfor vores dør. Så brug dem og få masser af gode oplevelser.
Det er vigtigt at huske de fysiske butikker.

Til sidst vil jeg gerne nævne et fantastisk jubilæum.

Den 1. marts kunne Giorgio og Lone fejre 30-års jubilæum for butikken SPAGHETTI MARTELLI en helt fantastisk og utrolig milepæl. Stort tillykke.


NYE BUTIKKER SIDEN SIDST

Spaghetti Martelli

 I 30 år er der blevet langet de bedste og mest friske (italienske) råvarer over disken hos Spaghetti Martelli, stort tillykke med jubilæet.

Dag Hammarskjölds Allé 42 E · 2100 København


Social Foodies er tilbage på Østerbro

Det var nærmest en sorgens dag, da Social Foodies lukkede deres butik for år tilbage. Men nu er der gode nyheder. I marts åbnede butikken igen på Østerbrogade. Og denne gang i større lokaler. Du kan få brødblandinger, flødeboller, müslibarer og ikke mindst is.

Social Foodies 138 · Østerbrogade · 2100 København Ø


Køkkenhaven

På Ndr. Frihavnsgade åbner der i april noget
helt nyt. Guillaume som du sikkert tidligere at genkendt på restaurant Le Saint Jacques på Sankt Jakobs Plads/ Østerbro-
gade, har kastet sig ud et spændende projekt. Om få uger åbner han butikken KØKKENHAVEN med frisk frugt og grønt direkte importeret gårdene fra bl.a. Loire. Guillaume ved hvad han taler om og har en stor erfaring indenfor netop dette felt, da han er opvokset på gården som familien har haft gennem
4 generationer. Mere autentisk bliver det ikke.

Køkkenhaven · Ndr. Frihavnsgade 8 · 2100 København Ø · Instagram: kokkenhaven_kbh

DE SMÅ HURTIGE SIDEN SIDST

Mimino · Gregoriansk restaurant. Er åbnet efter en lang ombygning. Den første af sin slags. Spændende.
Østerbrogade 89

Royal Bagel · Altid flotte og friske varer. Kæden har nu flere butikker på Østerbro.
Ndr. Frihavnsgade 52

Phago Græsk fastfood. Det kan da kun blive en succes.
Randersgade 35

Inventailor Skræddersyede jakkesæt, sko og skjorter. 
Er flyttet fra Oslo Plads til Klerkegade

Preloved Copenhagen i Classensgade flytter fra gaden. 
Se mere på hjemmesiden

Voigt Tøjbutikken har fået ny ejer og åbner snart.
Østerbrogade 110

Related Articles