Hos Copenhagen Bike Fit finder du eksperthjælp til dig og din cykel

Af Susanne

Hvis dit hjerte banker for cykelsporten, så kender du måske allerede den lille butik i Randersgade, hvor du kan finde alt i udstyr og tilbehør. Her møder du to ildsjæle, som byder på kvalificeret og individuel rådgivning.

I Randersgade 35 finder du Copenhagen Bike Fit, som igennem de sidste 10 år har specialiseret sig i at hjælpe cykelryttere og triatleter med at gøre cykelturene mere komfortable og sjovere – og i mange tilfælde også med at opnå lidt bedre resultater. Kunderne tæller alt fra motionister, der lige er begyndt at cykle, til eliteatleter
med mange års erfaring i sadlen.

Hos Copenhagen Bike Fit møder du Tore og Caroline, som begge har en enorm kærlighed til cykelsporten og er klar til at hjælpe dig med både bikefit, reparation af din cykel og det helt rigtige tøj og udstyr. Det er ikke en almindelig cykelbutik som flest, men en specialbutik, hvor du kan få individuel vejledning. Efterhånden som du kommer i butikken, vil du opdage, at Tore og Caroline kender dig og følger med i dine cykelture.

“Vores tilgang er den samme, som du oplever hos en skrædder, der tilpasser dit jakkesæt,” siger Tore og fortsætter: “Vi forholder os til, hvem vi står overfor, og vi lærer vores kunder at kende. Vi ved, hvor de skal køre henne og kan spørge til, hvilke ture de har haft, eller hvilket velgørenhedsprojekt deres næste tur er en del af.”

Kun de bedste produkter
En af Copenhagen Bike Fits væsentligste styrker er, at Caroline og Tore er to passionerede ildsjæle, når det kommer til cykling. Det betyder noget for dem, at alle deres kunder forlader butikken med den rigtige vejledning og det rigtige produkt under armen – derfor giver de sig tid til en grundig samtale og til at afprøve forskellige muligheder.

Produktudvalget i butikken er på ingen måde branchens største, for de har kun særligt udvalgte produkter i butikken. Lige med undtagelse af sadler, for dem har de mange af – omtrent 130 forskellige typer.

“Sadlen er et af de primære kontaktpunkter til cyklen, og da vi alle er forskellige, er der mange forskellige præferencer. Det er ikke den samme type sadel, som føles rigtig for alle. Derfor er det nødvendigt at have mange gode sadler i butikken”, forklarer Tore og fortsætter: “Men vi har selvfølgelig kun produkter, som vi selv synes er fede, og som vi kan stå inde for. Vi fører f.eks. kun to mærker inden for cykelbriller, fordi vi synes, de er de bedste.”

Hos Copenhagen Bike Fit må man i øvrigt godt cykle et par ture med sine nyindkøbte cykelsko og levere dem tilbage igen, hvis de ikke føles rigtige. Det sker heldigvis meget sjældent hos Tore og Caroline, fordi de netop giver sig god tid til at finde det helt rigtige til hver eneste kunde.

Bikefit og værksted
Som navnet tydeligt indikerer, handler en stor del af butikkens koncept om bikefit. Kort fortalt handler det om at finde den helt optimale indstilling til dig på din cykel, så cykelturene bliver så komfortable som muligt. Et bikefit er ikke et hurtigt fiks med en tryllestav, og derfor har du også mulighed for at komme igen, hvis du stadig ikke føler, at din cykel har den helt rigtige indstilling. Som Tore forklarer: “Det er jo kun dig, der kan mærke, om det føles rigtigt.”

Udover de udvalgte produkter til både din cykel og til dig har Copenhagen Bike Fit også et værksted på adressen. Her kan du ikke indlevere din gamle trætte stationscykel, men til gengæld kan du være sikker på, at Tore har helt styr på din gravel, MTB, landevejs- eller tricykel. Han har nemlig en fortid som cykelmekaniker og har tidligere rejst med cykellandsholdet. De bestræber sig altid på at reparere din cykel fra dag til dag. Ingen opgaver er for store, og derfor kan samling af en komplet cykel eller et sæt hjul fra bunden også snildt lade sig gøre.

Besøg Copenhagen Bike Fit på Randersgade 35 eller på: www.copenhagenbikefit.dk hvor der også snart er mulighed for at besøge deres webshop.

Copenhagen Bike Fit er en ekspertbutik med speciale inden for cykelsport og triatlon. Tore og Caroline nørder på området, og derfor er der garanti for, at den vejledning, du får, bygger på omfattende erfaring og viden på området med udgangspunkt i dig og dine behov.


Copenhagen Bike Fit · Randersgade 35 · Tlf. 61 65 19 92
www. copenhagenbikefit.dk

Related Articles