Haider og Ronni fejrer 3 år på Østerbro

Af Susanne

”Vi glæder os til mange flere år”

Haider Alzahawe og Ronni Rasmussen fejrer 3 år som indehavere af Louis Nielsen på Østerbro. Butikken har oplevet flot vækst og en løbende tilgang af kunder siden den unge duo overtog butikken

For både chefoptiker Haider Alzahawe og butikschef Ronni Brandt var det et markant skifte, da de for 3 år siden overtog nøglerne til Louis Nielsen på Østerbrogade. Det var nemlig lidt af en drøm for begge at blive partnere på netop Østerbro. “3 år er gået, og hvor blev de lige af? Der er sket så mange gode ting her i butikken, og vi har fået mange nye og dejlige kunder”, fortæller Haider Alzahawe, der er indehaver og chefoptiker.

Sammen med Ronni Rasmussen ejer og driver han butikken, og de to har fundet sammen i et godt parløb. “Haider går forrest på det optiske område, hvor jeg står for butiksdriften. Vi samarbejder godt, og vi kan også læne os op ad vores kolleger, som har mange års erfaring”, fortæller Ronni Rasmussen og smiler. Haider har ti års erfaring som optiker, og var souschef hos Louis Nielsen i Ryesgade i Aarhus, inden han rykkede til drømmedestinationen: Østerbro. “Jeg tøvede ikke et sekund, da jeg fik tilbuddet om at overtage butikken her på Østerbro, og den beslutning har jeg aldrig fortrudt”, fortæller Haider Alzahawe.

Optikerbranche drager
Ronni Rasmussen kom fra tøjbranchen og Bestseller med mange års erfaring, og han er, til stadighed, imponeret over Louis Nielsen. Han fremhæver den særlige kundeservice, Louis Nielsen er eksponent for, som en af de væsentligste årsager til, at Louis Nielsen er en dejlig virksomhed at være en del af. “Kunderne er i centrum, og den indstilling passer perfekt til min profil. Efter hvert besøg får vi kundernes vurdering af deres oplevelse, så vi kan blive endnu bedre, og vi har rigtig mange glade kunder”, fortæller Ronni Rasmussen.

Når man besøger Louis Nielsen på Østerbro, har butikken et fast setup, der sikrer den bedste behandling af den enkelte kunde af butikkens eksperter i hver fase: “Hos os tager en medarbejder altid imod dig og sørger for, at du kommer til et sundhedstjek. Herefter kommer optikeren indover og fore-tager selve synsprøven. Dernæst henviser optikeren til en assistent, der hjælper med at finde det rette stel, hvis du har brug for briller”, fortæller Haider Alzahawe og fastslår “Det er vigtigt, at vi har eksperterne på deres rigtige plads, så kunderne får den bedste service, vejledning og oplevelse hver gang”.


Unikt sundhedstjek og øjenlægesamarbejde
Tidligere gik et besøg hos optikeren i korte træk ud på at købe et par dyre briller eller kontaktlinser. Louis Nielsen gjorde op med den tankegang og begyndte at sælge billige briller med samme kvalitetsglas som de øvrige optikere kunne tilbyde. “Vi forsøger altid at være foran de andre på markedet. Som for eksempel med vores sundhedstjek, hvor vi undersøger synet grundigt for eventuelle tegn på øjensygdomme”, fortæller Haider Alzahawe. Er der sygdomstegn hos en patient, sender Louis Nielsens optiker straks sagen videre til optikerkædens øjenlægenetværk, der består af 10 specialiserede danske øjenlæger. De svarer hurtigt tilbage med en faglig vurdering – det gør de senest inden for 72 timer. “Vores netværk af øjenlæger er en fast del af vores eksisterende sundhedsydelser og vi er de eneste i branchen der har dét setup. Sundhedstjekket koster kun 245 kr.”, fortæller Haider Alzahawe.

God blanding af ungdom og erfaring
Udover Ronni og Haider er der syv medarbejdere hos Louis Nielsen på Østerbro. “Vi har mange års erfaring samlet her i butikken, og en god blanding af unge og erfarne, som fungerer godt sammen”, fortæller Ronni Rasmussen og opfordrer alle østerbroere, der har brug for en grundig undersøgelse af synet, nye briller eller kontaktlinser, til at kigge forbi.

Store brands på hylderne
Udover fokus på kundeservice og øjensundhed, finder du et stort og bredt udvalg at briller fra kendte brands hos Louis Nielsen på Østerbro – og tilmed til en fornuftig pris. “Vi har brillekollektioner fra danske DAY Birger et Mikkelsen, HUGO og Marc Jacobs. Og mere eksperimenterende brands som Ivana Helsinki. Mange af kollektionerne findes kun hos os, fordi vi har udviklet dem i eksklusivt samarbejde med de store brands”, fortæller Ronni Rasmussen. Fælles for kollektionerne er, at de er til at betale. Du får briller og glas af høj kvalitet, tilmed til en fornuftig pris. “Fordi vi udvikler kollektionerne i samarbejde med de store brands, kan vi holde priserne på et godt niveau for briller af høj kvalitet”, fortæller Ronni Rasmussen.

Grundig synstest og 2for1 – altid
Louis Nielsens på Østerbro tilbyder altid deres grundige synstest med sundhedstjek og altid 2for1. 2for1 betyder, at det er muligt at købe 2 par briller til 1 par brillers pris. Det andet par briller er altså altid gratis. “Mange kunder bliver enormt positivt overraskede, når de finder ud af, at de kan få et par briller gratis. Du kan altså reelt set få dobbelt så meget, som du betaler for”, fortæller Haider Alzahawe.

Har åbent og glæder sig til besøg
De to ejere håber på besøg i butikken på Østerbrogade 35. Louis Nielsen har nemlig åbent trods Corona. “Som optiker har vi åbent, fordi optikere er en del af sundhedssystemet. Vi er blevet bedt af myndighederne om fortsat at tilbyde vores sundhedsservices”, forklarer Haider Alzahawe.

Louis Nielsen er Danmarks største optikerkæde
Her er øjensundhed og kvalitetsbriller og linser til en fair pris i højsædet. Ud over faste lave priser på briller, fører Louis Nielsen en række mærkevarebriller. De har altid tilbuddet 2for1 på brillestel, så man kun betaler for den dyreste brille. Kundeservice vægtes højt, hvilket ses på Louis Nielsens Trustpilot-score, der har en vurdering på 4,5 ud af 5 på baggrund af over 14.500 anmeldelser.


Louis Nielsen · Østerbrogade 35 · Tlf. 96 32 52 39 · www.louisnielsen.dk

Related Articles