Fysioterapeut Eline Spuur: Du behøver ikke at leve med smerter

Af Susanne

Døjer du med smerter i ryggen, eller har du svært ved at komme af med smerter efter graviditet og fødsel? Hos Spuur Fysioterapi kan du få hjælp til diagnosticering og efterfølgende behandling.

På Østbanegade 7 finder du fysioterapeut Eline Spuur. Fra det øjeblik du træder ind ad hendes dør, er du ikke i tvivl om, at her arbejdes der på et højt fagligt niveau og med passion. Eline er uddannet fysioterapeut og har ti års erfaring fra en anden klinik, hvor hun både har haft individuel behandling og har kørt forskellige hold. Derudover er hun også personlig træner og har haft flere klienter mellem hænderne, end de fleste har på et helt arbejdsliv. Det er den erfaring, som hun kombinerer med sin høje faglighed, og som du nu kan få glæde af her
på Østerbro.

Aktiv tilgang til fysioterapi
At gå til fysioterapeut er ikke en passiv løsning. Det handler tværtimod om, at du skal tage ansvar for din egen træning og sundhed og bidrage til det samarbejde, som opstår mellem dig og din fysioterapeut. Det er den tilgang, som Eline arbejder ud fra, og derfor er hun også i gang med at tage et kursus inden for idrætsfysioterapi.

“Jeg tilpasser alle forløb til den enkelte og planlægger træning, som mine patienter også selv skal tage ansvar for. Hos mig er der ingen, der passer ned i en kasse og alle forløb er forskellige. Men jeg forventer, at alle tager ansvar,” forklarer Eline, da jeg spørger hende, hvordan et klassisk forløb hos hende ser ud. Der findes altså ikke et klassisk forløb, for alle er forskellige. Men det forventes, at alle deltager aktivt, for det giver den bedste mulighed for at se resultater.

Dialogen er vigtigste forudsætning
Hos Eline Spuur er der afsat tid til at møde den enkelte og få en ordentlig dialog. Det er den måde Eline kan sikre, at den træning hun igangsætter, er den rigtige. “Hvis jeg har brug for en time til at lytte til din historie, så har jeg den time. Jeg sætter den tid af, som der er brug for. Mange undervurderer, at noget af det allervigtigste er den indledende samtale. Det er den største del af behandlingen, og det er her, hvor vi pejler os ind på, hvad der gør ondt, hvordan det gør ondt og hvornår det gør ondt.”

Med en ekstrauddannelse som muskuloskeletal fysioterapeut har Eline arbejdet grundigt med at diagnosticere og efterfølgende behandle. Ifølge Eline er det netop i dialogen den største del af diagnosticeringen finder sted. Eline forklarer det på denne måde:

“Jeg screener for “røde flag” og er på den måde helt sikker på, at der ikke ligger en anden diagnose bag. Hvis jeg bliver opmærksom på noget, som ikke hører til hos en fysioterapeut, henviser jeg selvfølgelig videre, så du kan være sikker på at komme det rigtige sted hen.”

Gravid- og efterfødselsbehandling
Eline har en særlig interesse for patienter, der er gravide eller døjer med efterfødselsproblematikker. Også indenfor dette felt har hun taget efteruddannelse og har stor erfaring med at behandle og igangsætte særlige indsatser på området. “Jeg vil gerne bryde med skrøner og misforståelser”, forklarer Eline og fortsætter: “Jeg bruger den evidens, der er, og vil ved hjælp af den sætte fokus på misforståelser, så gravide og kvinder, der lige har født, ikke er hæmmede af gener, som rent faktisk kan behandles.jeg hjælper med at italesætte og igangsætte behandling der hjælper. For man kan og må meget mere end de fleste tror, og det er vigtigt at gravide og kvinder der har født får dette at vide. Af samme årsag inviterer hun interesserede til et oplæg i klinikken den 26. april klokken 14.30. Her kommer det til at handle om graviditet og efterfødsel, om gener man kan opleve, og omkring hvornår og hvordan man kan igangsætte træning. Alle spørgsmål er velkomne, og Eline glæder sig til at få punkteret misforståelser og skrøner. Send Eline Spuur en mail, hvis du vil deltage.

Du kan finde Fysioterapeut Eline Spuur her:
Østbanegade 7, kld. tv. · 2100 København Ø
Eline vil helst kontaktes på mail: elinespuur@hotmail.com
Åbningstider: Mandag 7.30-11.30 · Onsdag 12-18.30
Der er mulighed for fleksibilitet i åbningstiderne, så andre tider tages i brug. Læs mere her:www.spuurfysioterapi.dk


Fysioterapeut Eline Spuur Østbanegade 7, kld. tv. · 2100 København Ø · www.spuurfysioterapi.dk

Related Articles