Et nyt univers af cykeloplevelser på Østerbro

Af Susanne

Ny stor Fri BikeShop på Østerbrogade 140 er klar til at give østerbroerne store cykeloplevelser. Her kan man få alle slags cykler, ’dag til dag’ service i værkstedet, et stort udvalg i cykeludstyr samt en god cykelsnak med de passionerede folk i butikken.

Nu er det endelig blevet forår, og dermed skal cyklen hentes frem fra mørket. Det er tid til den første cykeltur, men kæden er måske lidt rusten, gearene knirker lidt, og bremserne tager ikke ordentligt ved. Heldigvis er der en rigtig god løsning. Fri BikeShop har nemlig lige åbnet en stor flot cykelforretning på Østerbrogade 140. Her kan man få sig en cykeloplevelse ud over det sædvanlige, uanset om man skal have serviceret den gamle cykel eller anskaffe sig en spritny citybike eller elcykel. Ambitionerne er langt højere end ’bare’ at være en cykelbutik. Derfor er butikken indrettet i de intime, hyggelige og meget centrale lokaler på Østerbrogade med øje for, at hvert hjørne skal gemme på en oplevelse.

Brænder for cykler
Træder man inden for i de store lokaler og taler med de to indehavere, Jakob Kornbek og Hans Henrik Lund, mærker man hurtigt, at her er nogle mennesker, der brænder for cykler i alle afskygninger. Fri BikeShop på Østerbrogade har et mål om, at alle skal kunne vælge cyklen som deres primære transportmiddel. Det er man ikke et sekund i tvivl om er hensigten med butikken, som er indrettet i zoner, der passer til de forskellige cykeltyper. Zonerne er med til at give de besøgende en på opleveren, ligesom det åbne værksted, hvor man kan snakke med cykelteknikerne. Den rare og venlige atmosfære bidrager også til kundens oplevelse.

El-cykler er fremtidens cykel
En af zonerne i butikken er en stor el-cykelafdeling. Hans Henrik Lund og Jakob Kornbek har taget konsekvensen af, at el-cyklen er fremtiden og har skabt en afdeling udelukkende for de batteridrevne cykler. ”Det er en cykeltype, der vinder mere og mere frem, og derfor har vi valgt at give den fuld gas med el-cyklerne,” siger Hans Henrik Lund. Et andet fokusområde i butikken er gravel bikes, der også er blevet meget populære på det seneste. Det er en cykel, der er den letteste og hurtigste du kan få, hvis du vil køre på mange forskellige typer underlag og terræn. Den trives både på landevejen og i skoven og er perfekt at bruge, hvis du på en cykeltur både vil have noget god motion og en fed naturoplevelse i skoven.

Give danskerne cykelglæde
Målet for Fri BikeShop-kæden og for Østerbrogade-butikken er at give danskerne den samme cykelglæde, som de selv har. Det forudsætter to ting, nemlig at man har den cykel, der passer til ens cykelvaner, og at den er køreklar. ”Vi vil gerne gøre en forskel i folks hverdag. Vi vil gerne have, at alle har køreklare cykler, de kan cykle på. Vi har hverdagscykler, motionscykler, gravel bikes, el-cykler og en masse andre, men man oplever først glæden ved at cykle, når de bliver brugt, og derfor kan vi have en cykel repareret eller serviceret fra dag til dag,” siger Jakob Kornbek.

Stort udvalg af cykeltilbehør
At være cyklist er mere end det at eje en cykel. Fri BikeShop på Østerbrogade tilbyder et stort udvalg i tilbehør som cykeltøj, regnjakker, hjelme og andet godt til cyklen og cyklisten. Når man har fundet den eller de cykler, man gerne vil have, kommer man til den anden forudsætning, nemlig at den er køreklar. Her har Fri BikeShop flere koncepter, der kan holde cyklen i topform. Værkstedet har dag-til-dag- service, så man altid undgår at stå og mangle sin cykel.

”Butikken er let at overskue, og her er en hyggelig stemning. Vi har 4 meter til loftet med stuk, og kaffen er altid klar, så det er hyggeligt og rart at shoppe cykler og få god vejledning hos os”.
Se mere på www.fribikeshop.dk

Fri BikeSmart-koncept
”Vores Fri BikeSmart-koncept er blevet meget populært, hvis man bruger sin cykel hver dag. Det er cykel-all-inclusive. Du får cyklen, service, reparationer og så videre for et fast månedligt beløb – det er nemt og giver tryghed. Her kan man som kunde komme når som helst og få sin cykel køreklar,” siger Jakob Kornbek, der opfordrer alle til at komme forbi og få sig en lille cykelsnak.


Fri BikeShop Østerbrogade 140 · Kbh. Ø · Tlf 69 69 21 00 · www.fribikeshop.dk

Related Articles