Det gode håndværk er altid i centrum

Af Susanne

Vi står først og fremmest for det gode håndværk,” siger Anaïs Brynée Christensen. Sammen med kollegerne Karina, Julie, Mohamad, Malene og Helena tegner hun ånden i en salon, hvor kravene til kvalitet er høje.

”Vores ambition er at være som et femstjernet hotel, hvor man kan være sikker på at blive mødt af luksus og forkælelse, men ligeså vigtigt af en varm og imødekommende stemning, der får en til at slappe af og føle sig godt tilpas.” Her bliver man altid mødt med et smil og taget godt imod,” fortæller Anaïs fra Stuhr på hyggelige Østerfælled Torv.

RART OG PROFESSIONELT STED AT ARBEJDE

Salonen på Østerfælled Torver en af syv Stuhr-saloner i indre København og Nordsjælland. Anaïs kalder stemningen i salonen og i firmaet Stuhr for ’familiær på en professionel måde’. Det 61 år gamle firma blev i sin tid grundlagt af Elmer Stuhr og har i alle årene haft det kvalitetsbaserede håndværk i centrum. I dag drives firmaet af døtrene Bettina Stuhr og Malene Stuhr.

”At Stuhr er familiedrevet, kan man sagtens mærke i salonen. Alle medarbejderearbejder tæt og godt sammen, og det er rigtig hyggeligt at være her. At vi medarbejdere trives og har et godt samarbejde, er med til at sikre, at kunderne får den bedste behandling,” fortæller Anaïs. 

At blive klippet er en tillidssag, og derfor har alle frisørerne i salonen en god dialog med kunderne, hvor de spørger ind til ønsker, behov og hverdag, for frisuren skal passe til kundens livsstil. Der sættes en time af til klipningen, så der også er tid til at tale om, hvordan man bedst plejer og styler sit hår derhjemme. Ønsker man at få sit hår farvet, sættes der naturligvis mere tid af.

Og som kunde kan man altid kigge forbi og få sig en god kop kaffe. ”Vi har et serviceklip, så man ind i mellem sine klipninger gratis kan få rettet sit pandehår, rettet kanter eller tjekket sin hovedbund,” siger Anaïs, et tilbud der selvfølgelig gælder både kvinder og mænd.

SÆTTER TRENDEN

Stuhr har altid været kendt for at være trendsættende med udgangspunkt i firmaets egen frisørskole, hvor de sammen med L’Oréal videreuddanner frisører i hele Norden. ”Firmaet gør utroligt meget for, at vi kan videreuddanne os, så vi bliver endnu dygtigere, for man kan jo altid blive bedre til sit arbejde,” slutter Anaïs, der opfordrer alle til at komme ind og få en uforpligtende snak og få idéer til frisure, hårfarve eller hvilket hårpleje- eller stylingprodukt, der passer til ens hår.


Stuhr. Østerfælled Torv 16. Tlf. 33 93 99 83. www.stuhr.dk/oesterbro/

Related Articles