Dag H med sommerstemning, udendørsservering og Tour de France

Af Susanne

Nyd sommeren med udsigt til søerne, kold hvidvin i glasset, en lækker ret på din tallerken og Tour de France helt tæt på.

Midt på Lille Trianglen med udsigt til Sortedams sø finder du Dag H. Her er skabt de perfekte rammer til dig uanset om du kommer for selskabet, maden, udsigten eller stemningen.

Hos Dag H er det helt særlige, at du kan sidde midt i byen i smukke omgivelser og lade dig forkæle med et menukort, der byder på både på lettere retter som chevre chaud salat og kammusling i nye klæder (hvad det dækker over, skal du selv opleve på Dag H) og tungere smagfulde retter som Tatar frit fra grillen og den helt fantastiske hummer pasta, som du ender med at blive afhængig af. Derudover byder Dag H også på et imponerende vinkort, hvor du helt sikkert kan finde noget efter din smag. Uanset tidspunktet på dagen og uanset om du er til brunch, et let måltid eller en tre retters menu, så finder du det her. Der er ingen kompromiser. Det er velsmagende retter, iskold hvidvin og boblende sommerstemning. Servering midt i Tour de France Fredag den 1. juli kan du opleve Tour de France helt tæt på, hvis du booker et bord på Dag H. Ruten går nemlig lige forbi, så du kan følge med, mens du nyder din servering.

Hvorfor ikke bytte sofaen ud med en live forestilling?
Husk at booke bord i god tid, så du er sikker på at få plads. Booking kan kun ske ved mail til: event@spisestederne.dk Hvis du ønsker at booke lokaler til andre arrangementer eller selskaber, kan du bruge den samme mail.

E-mail: event@spisestederne.dk · www.dagh.dk


Dag H · Dag Hammarskjölds Allé 38 · Kbh. Ø · Tlf. 35 27 63 00

Related Articles