Como byder på italienske lækkerier under DinnerDays

Af Susanne

​Hos Como på Frederiksberg kan du i uge 42 få forkælet dine smagsløg, når restauranten åbner op for DinnerDays. Her får du fire serveringer sammensat særligt til formålet – og til en særlig pris.

Italienske Como på Frederiksberg tilbyder dig det bedste fra Italien. De serverer nøje udvalgte retter, der fører dig direkte til Italien og alle dine sanser bliver forkælet. Den 14. og 15. oktober og den 21. og 22. oktober, har du mulighed for at smage på retterne til en endnu bedre pris, når Como deltager i den landsdækkende gourmetfestival og derfor har sammensat en helt særlig menu netop i den periode. Menuen tager dig med på en rejse gennem Italien, og forkæler dig med det bedste fra det italienske køkken.

Comos DinnerDays Menu
Menuen byder på:
● Antipasti misto: Oste & Pølser. Her får du et udsøgt udvalg af italienske specialiteter.
Calvolfiore: Stegt blomkål med brunet smør, parmesan og olivenolie.
● Tagliata: Grillet rib eye med rucola, cherrytomater, parmesan og trøffelolie.
● Tiramisu med kaffe & mascarpone.

Hele menuen koster 440,- og du kan bestille billet til DinnerDays fra den 1. september: www.dinnerdays.dk

Hold dit private arrangement hos Como
Hos Como har du også mulighed for at dele din oplevelse med familie og venner. Du kan holde dit private arrangement, som Como hjælper dig med at sammensætte. På den måde skal du bare møde op og nyde arrangementet sammen med de mennesker, som du har inviteret. Hos Como kan du få skræddersyet et arrangement uanset om anledningen er fødselsdag, reception, barnedåb, netværksmøde eller et firmaarrangement. Du får serveret kvalitet uanset hvad.

Kontakt Como på event@spisestederne.dk og lad dem hjælpe dig med at arrangere det efter dine ønsker og behov. Se åbningstider på www.comocph.dk · E-mail: Restauranten: manager@comocph.dk
Kontoret : info@comocph.dk


COMO · Godthåbsvej 30 · Frb. · Tlf. 40 41 51 61 · comocph.dk

Related Articles