Café 22 en café med det bedste fra bydelen

Af Susanne

På Café 22 kan du sidde i midten af det hele og nyde et pusterum midt i byens liv. Du kan få serveret en god brunch eller vælge fra cafeens store udvalg.

M idt på Nørrebro med kig til Søerne, Dronning Louises bro, de små hyggelige gader og blå himmel, kan du give dig selv en pause. Uanset hvad du vil bruge pausen på – en snak med gode venner, stilhed med dig selv eller gensyn med familien – kan du finde noget på cafeens lækre menukort.

Kommer du i weekender og på helligdage lige omkring brunchtid, må du ikke snyde dig selv for deres legendariske brunchbuffet. Her mangler du ikke noget og uanset om du er til kød eller kun spiser vegansk, er der noget for dig. Café 22s brunchbuffet er et dejligt mix af traditionelle retter som røræg med bacon, varm leverpostej og brunchpølser, men du bliver også fristet af hummus, kikærtedeller, soyayoghurt med blåbær og laks med sennepsdressing. Café 22s brunchbuffet bliver serveret fra klokken 9.30-14.00. Husk at booke bord, hvis du vil være sikker på at få plads.

Besøger du Café 22 senere på dagen eller om aftenen, kan du vælge fra deres menukort. Det byder på traditionelle caféretter, men også 3-retters menuer, som du selv sammensætter.

En café med plads til selskaber
Café 22 er en stor café med plads til at leve livet. Det betyder, at du også har mulighed for at fejre store begivenheder i dit liv her på Café 22. Med egne selskabslokaler med plads til 45 personer, er der rig mulighed for at fejre fødselsdage, barnedåb, receptioner eller andre festlige begivenheder, som skal have de helt perfekte rammer. Du kan overlade alt til cafeen og koncentrere dig om at nyde dine gæster og anledningen. Kontakt Café 22, hvis du ønsker at vide mere om mulighederne for at holde din næste fest her. Send en mail til event@spisestederne.dk hvis du vil høre mere.


Cafe 22 · ​Sortedam Dossering 21 · 2200 Kbh. N · ​Tlf. ​35 37 38 27

Related Articles