Dianna Brinch er opskriftsudvikler og driver madbloggen @Gourministeriet, som er én af Danmarks største madblogs.Dianna er netop nu aktuel med sin første kogebog “Gourministeriets Favoritter”, som udkom midt april.
4 personer – 15 minutter
Ingredienser
2 squash
80 g rucolasalat*
100 g feta
30 g pinjekerner, gerne ristet
1 citron, fintrevet skal heraf
Citronvinaigrette
3 spsk olivenolie
3 spsk friskpresset citronsaft
2 tsk honning
2 tsk dijonsennep
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Bland ingredienserne til citronvinaigretten og smag til med salt og friskkværnet peber. Stil til side.
Skær squashen i tynde strimler, på den lange led, med en kartoffelskræller eller et mandolinjern.
Dup evt. strimlerne med lidt køkkenrulle hvis de virker meget fugtige.
Bland squashstrimlerne med vinaigretten, og vend det godt sammen. Brug hænderne og gnid det ind i strimlerne, så alle flader er smurt.
Vend derefter rucolasalaten i.
*Rucola kan erstattes af f.eks. feldsalat eller babyspinat.
Anret salaten på en tallerken, og top med smuldret feta, fintrevet citronskal og ristede pinjekerner.
Krydr med friskkværnet peber,
og sérver.
Salaten kan forberedes et par timer inden servering og opbevares på køl.
Dianna Brinch er opskriftsudvikler og driver madbloggen @Gourministeriet, som er én af Danmarks største madblogs. Dianna er netop nu aktuel med sin første kogebog “Gourministeriets Favoritter”, som udkom midt april.
Gourministeriet · www.gourministeriet.dk