Brasserie Post har åbnet ny gårdhave i hjertet af Østerbro

Af Susanne

I den nye gårdhave kan gæsterne spise middag, spille petanque eller slappe af med et glas vin med udsigt til Fælledparken. 

I efteråret åbnede Brasserie Post i den historiske postbygning ved Trianglen, og efter den sidste renovering, står både orangeri og gårdhave nu klar til sommerens gæster: ”Vi har virkelig set frem til at åbne haven, for med en beliggenhed, der er lige dele central, uforstyrret og har sol, hele dagen, håber vi, at det har potentiale til at blive et af sommerens dejligste steder at hænge ud”, fortæller Marie Egede, direktør for Meyers restauranter. 

Sommermenu med grillet jomfruhummer og grønne asparges

 Gårdhaven har op til 70 siddepladser, og restauranten serverer både franske klassikere og specialiteter og byder desuden på et ambitiøst vinkort: ”Vores køkkenchef Aaron har en fortid på blandt andet Fiskebaren, og han elsker at skabe retter, der både er nyklassisk franske og samtidig har så mange lokale produkter som muligt. Vi har for nylig lanceret vores sommermenu med blandt andet grillet jomfruhummer, grønne asparges og et overdådigt skaldyrfad, som vi serverer hele sommeren til både frokost og aften. Her er al fisk og skaldyr leveret af Fiskerikajen, som går op i bæredygtigt fiskeri og høj kvalitet,” fortæller F&B-chef (Food and Beverage-chef) Rasmus Due Mørch. 

Omfangsrigt vinkort med noget for alle 

Vinkortet er ganske omfangsrigt med vine fra alle de vigtigste franske distrikter og et ambitiøst udvalg af naturvine. Baren er åben for walk-ins, så man kan altid kigge ind og få et glas. Hver fredag skruer Brasserie Post lidt ekstra op for musikken og serverer kolde glas til skarpe priser og østers til en 20’er. Rasmus fra Brasserie Post fortæller, at de har jazz om søndagen på tegnebrættet, og at man kan følge med på de sociale medier i forhold til events i løbet af sommeren. 

Historiske omgivelser med højt til loftet

Brasserie Post ligger i den ikoniske postbygning, der er blevet gennemrenoveret i samarbejde ejeren Jeudan og indretningsfirmaet Briq. Det store rum er delt op i flere sektioner, så der både er en stor rumlig oplevelse, og en intim følelse, når man spiser der. Her kan man eksempelvis nyde snacks i baren eller middag ved pejsen. Den store lufthøjde giver rummet et storslået præg og en helt særlig vibe. 

Brasserie Post er nyeste skud på stammen

Brasserie Post ligger i det gamle posthus på Øster Allé 1 med ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation som nabo. Brasseriet serverer frokost tirsdag-søndag kl. 11.00-15.30 og middag tirsdag-søndag kl. 17.30-24.00. Brasserie Post råder over mere end 500 m2 inklusive gårdhave med orangeri, og restauranten er indrettet i samarbejde med Briq. Brasserie Post bliver det nyeste skud på stammen af restauranter, der drives af Meyers. De andre restauranter tæller blandt andre Fasangården i Frederiksberg Have og Tårnet på Christiansborg. 


Brasserie Post · Øster Allé 1 · Tlf. 28 35 30 34 · www.meyers.dk

Related Articles