6 tips til børnefamilierne

Af Susanne

Jul på Bakken
Verdens ældste forlystelsespark er blevet forvandlet til et stort julemarked. Gå på opdagelse i Nisseskoven, mød julemanden og de syngende rensdyr, og nyd den hyggelige julestemning, der har indtaget Bakkens små snoede gader. Mange forlystelser holder åbent, og I kan udfordre hinanden i jule 5-kamp! Det er hver fredag, lørdag og søndag t.o.m. den 20. december.
Find frem til årets julemarkeder her: https://bornibyen.dk/koebenhavn/articles/aarets-julemarkeder-i-koebenhavn-og-omegn


Nisser på Zoologisk Museum
Tag på nissejagt i december måned! De frække drillenisser er stukket af fra samlingerne, og har gemt sig på Zoologisk Museum mellem dyrene, og museets værter har brug for hjælp til at finde dem igen. Kig ind til skovnisserne i deres hyggelige hus, og gå på opdagelse i juleudstillingen om nisser i den danske natur.
Bliv guidet til byens juleoplevelser her: https://bornibyen.dk/koebenhavn/articles/den-store-juleguide-2020


Vintersport på Experimentarium
Når nu vi ikke kan komme på skiferie, er det heldigt, at vi har Experimentarium! Deres nye udstilling Vintersport er nemlig et sandt ferieparadis med alt hvad pisterne normalt tilbyder af ski og snowboards – og skøjter! I kan prøve kræfter med de mange discipliner, og lade jer forføre af den helt særlig skistemning.
Få overblik over andre sikre oplevelser her: https://bornibyen.dk/koebenhavn/articles/sikre-oplevelser-for-hele-familien


Julelys på Hotel d’Angleterre
Selvom Hotel d’Angleterre har aflyst den traditionsrige optænding af julelys, vil facaden stadig blive pyntet med lys. Datoen for optændingen er blevet holdt hemmelig, men de tændte lys kan altså fint nydes, hvis I lægger vejen forbi det vintermørke Kongens Nytorv, hvor hotellet traditionen tro lyser op.
Find meget mere julelys her: https://bornibyen.dk/koebenhavn/articles/guide-her-kan-i-se-julelys


Juleværksted på SMK
I Juleværkstedet på Statens Museum for Kunst kan I
både lave sjov, smuk og skør julepynt med fjer, sølv- og guldpapir. Det er gratis, når entréen til museet er betalt, og I bestemmer selv, om pynten skal med hjem, eller hænges på det store juletræ, der pryder Skulpturgaden. Det er hver lørdag og søndag i december kl. 10-16.
For mere weekendinspiration: https://bornibyen.dk/koebenhavn/articles/caros-maanedlige-weekendguide


Adventspodcast
I Teater Hunds adventspodcastserie ”De Gyldne Hvalpe &” bliver I taget med rundt i universet – både i drømme og i virkeligheden. Podcasten vil få både børn og voksne til at grine, tænke og måske fælde en tåre. Følg med, når der bliver lagt et nyt afsnit ud hver søndag frem til jul. Podcasten henvender sig til børn fra 8 år og deres voksne.
For mere inspiration til julens alternative oplevelser: https://bornibyen.dk/koebenhavn/articles/alternativ-juleguide-2020


BØRN I BYEN er Danmarks største online guide til børnefamilier. Vi samler de allerbedste oplevelser og aktiviteter i byen, og gør det både nemmere og sjovere for børnefamilier at lave noget sammen. Bag Børn i byen står Caroline Meldgaard, der stiftede virksomheden tilbage i 2008. I dag har sitet 125.000 unikke brugere om måneden.
Bliv inspireret på bornibyen.dk/koebenhavn

Related Articles