6 tips til børnefamilierne fra Børn i byen

Af Susanne

BØRN I BYEN er Danmarks største online guide til børnefamilier. Vi samler de allerbedste oplevelser og aktiviteter i byen, og gør det både nemmere og sjovere for børnefamilier at lave noget sammen. Bag Børn i byen står Caroline Meldgaard, der stiftede virksomheden tilbage i 2008.

Julebag på Børnemuseet 

Den 16. december indfinder julehyggen sig for alvor på Børnemuseet på Frederiksberg. Her kan børn fra 6 år nemlig komme og bage pebernødder helt fra bunden i selskab med andre børn og en af museets dygtige instruktører. Der vil også være mulighed for at dekorere et glas til at opbevare den lækre julebag i. Husk at købe billet, det koster 200 kr. inkl. alle materialer. 

Hvornår? 16. december 

www.bornibyen.dk/events/julebag-paaboernemuseet-bag-pebernoedder-og-dekorer-et-glas-til-at-opbevare-dem-i


Julemarked på ØsterGro

Traditionen tro inviterer ØsterGro til hyggeligt julemarked på deres tagfarm og i gården. Her kan hele familien forsyne sig med gode, lokale, økologiske lækkerier, grøntsager, frø og drikkevarer, smukke og nyttige sager, bøger m.m. På tagtoppen kan ungerne hilse på søde høns og kaniner, og spise pandekager bagt over bål. I kan også købe lækker vegetarisk mad, en sød juletreat og hjemmelavet æblegløgg fra Gro Spiseri.

Hvornår? 16. og 17. december kl. 11-16
www.bornibyen.dk/events/oestergrojulemarked-2023


Besøg byens skøjtebaner

Spænd skøjterne og tag hele familien med på glatis! I år kan I bl.a. skøjte i ZOO, Tivoli, på Frederiksberg Runddel og ved Broens Gadekøkken. En sjov aktivitet for hele familien, der med garanti vil få
jer i julestemning. 

www.bornibyen.dk/articles/6887-her-kan-du-loebe-paa-skoejter


Jul på Statens Museum for Kunst

Kom i julestemning på SMK med hele familien. Her kanI tage med på guidede juleture igennem SMK’s store kunstsamling og opleve den lille juletræsskov, der gror på museet. I kan også høre levende musik og lave smuk julepynt i værkstedet. 

Hvornår? 9.-10. december
www.bornibyen.dk/events/jul-paa-smkhttp://www.bornibyen.dk/events/jul-paa-smk


Julegaveværksted på naturcentret

Sæt kurs mod Naturcenter Amager Strand, hvor de hver weekend i december samt den 21.-24. december holder julestue. Her kan børn få klaret julegaverne til hele familien, de kan nemlig lave både muleposer med fisketryk, strandbilleder og stenmagneter. Det koster 50 kr. i materialer. 

Hvornår?
Hver weekend i december samt 21.-24. december

www.bornibyen.dk/events/julegavevaerksted-paa-naturcenteret 


Lav nytårshatte på Dansk Arkitektur Center

Smut forbi DAC mellem jul og nytår, og lad ungerne lave deres egne nytårshatte til årets sidste aften. Måske de kan lave en flot og sjov arkitektur-hat, som udfordrer tyngdekraften og vækker smil nytårsaften? DACs værter hjælper til i familieværkstedet i Educatorium. Det er gratis, når entreen er betalt. 

Hvornår? 26.-30. december
www.bornibyen.dk/events/arkitektur-paa-hovedet-diy-nytaarshat-1 

Related Articles