6 tips til børnefamilierne fra BØRN I BYEN

Af Susanne

Rå bynatur
Hvis I hungrer efter lidt natur, behøver I ikke at tage på en dagsrejse for at ramme noget skov og uspoleret natur. Vi har samlet en række natur-områder tæt på byen, hvor I kan opleve et rigt dyreliv og dejlig frisk forårsluft. Blandt andet Mølleøen, der løber hele vejen fra Buresø, og løber ud i Øresund lige ved Svanemøllen. Langs åen er der mange fine naturoplevelser.

Flere naturområder i og omkring København:
bornibyen.dk/koebenhavn/articles/naturomraader-taet-paa-koebenhavn


Tour de legeplads
Ungerne elsker sikkert at komme ud og lege, og mor og far vil gerne hygge med en kop kaffe to-go i en skøn solstråle. Intet kombinerer de to ønsker bedre end en familietur på legepladsen. Skal I nå forbi flere legepladser på jeres tur, vil vi foreslå Fælledparken, der byder på den ene temalegeplads efter den anden – både tårnlegepladsen, trafiklegepladsen og sanselegepladsen er klart et besøg værd.

Flere temalegepladser:
bornibyen.dk/koebenhavn/articles/guide-7-seje-temalegepladser


Kirsebærtræ-safari
Det er den tid på året, hvor træerne springer ud, og foråret virkelig står i fuld flor! Nyd synet af lyserøde kirsebærtræer så langt øjet rækker her på jeres eget Østerbro. Langelinje Park er nemlig leveringsdygtig, når det kommer til forårsblomster. Bare husk at holde god afstand til andre, når I besøger den populære destination.

Flere kirsebærtræer:
bornibyen.dk/koebenhavn/articles/26232-guide-her-kan-i-se-paa-kirsebaertraeer-i-byen


Børn på hjul
Rul ud i forårssolen med fuld fart på løbehjulet, rulleskøjterne, cyklerne eller hvad I ellers har af scootere og segboards derhjemme. Byen bugner af sjove spots for børn på hjul, og et af stederne er selvfølgelig den skønne skaterpark i Fælledparken.

Flere gode spots for børn på hjul:
/bornibyen.dk/koebenhavn/articles/guide-de-5-skaterbaner


Årets første is
Forår betyder is! Byens isbarer er nemlig så småt kommet i gang med sæsonen, og langer den ene lækre is efter den anden over disken. Har I mon en favorit-isbar på Østerbro? Vi har 5 styks, som I er nødt til at besøge dette forår!

De bedste isbarer på Østerbro:
bornibyen.dk/koebenhavn/articles/26340-de-5-isbarer-paa-oesterbro


BØRN I BYEN er Danmarks største online guide til børnefamilier. Vi samler de allerbedste oplevelser og aktiviteter i byen, og gør det både nemmere og sjovere for børnefamilier at lave noget sammen. Bag Børn i byen står Caroline Meldgaard, der stiftede virksomheden tilbage i 2008. I dag har sitet 125.000 unikke brugere om måneden.

Bliv inspireret på bornibyen.dk/koebenhavn

Related Articles