6 tips til børnefamilierne

Af Susanne

Gul cykelfest for alle
Tag hele familien med til FestiVélo, som afholdes i forbindelse med starten på Tour de France i København. Her kan I opleve Tour de France enkeltstart på storskærm, prøve kræfter med sjove cykel- og motionsaktiviteter for børn, nyde musik og underholdning fra scenen, og fylde maven med god mad og ganen med kolde drikke fra lækre foodtrucks og bryggerier.

Fælledparken på Østerbro · 1.-2. juli · Gratis
www.facebook.com/events/s/festivelo-gul-cykelfest-for-al/270370851577244/


Chillout-dag
Ingen sommer uden Stella Polaris! Tag hele familien med
til den årlige chillout-dag med fed musik i lækre grønne omgivelser. Det er helt gratis at deltage, og Stella Polaris sørger som sædvanlig for børnevenlig underholdning i Stella Polaris Kids området. Her har børnene et åndehul og bliver mødt i øjenhøjde med sjove aktiviteter, leg, motion, musik og fri fantasi. Stella Polaris Kids afholdes kl. 11-18.

Frederiksberg Have · 6. august · Gratis · www.stella-polaris.dk


Dukketeater under åben himmel
Marionet Teatret i Kongens Have er lidt af en sommer-
klassiker, som især de små børn vil elske. I år kan børn fra 2 år opleve forestillingen ”Den store forvandling”, som handler om, hvordan en fjollet larve forvandler
sig til en smuk sommerfugl.

Marionet Teatret i Kongens Have · Fra 31. maj – 3. juli · Gratis
www.detlilleteater.dk/forestillinger/aktuelle-
forestillinger/den-store-forvandling


Ny vikingeudstilling
I den nye udstilling ”Togtet” kommer I med på vikingen Bjørn Jernsides dødsensfarlige togt mod Rom. Med et begær efter sølv og eventyr drager hele hans flåde på 62 skibe nemlig på togt i år 859. Oplev Danmarks største samling af skatte fra vikingetiden omgivet af et stort interaktivt kort, interaktive spil og små dokumentarfilm. En spændende oplevelse for store og små.

Nationalmuseet Fra 26. juni 2022 · Voksne 110 kr. · Børn under 18 år gratis
www.natmus.dk/museer-og-slotte/nationalmuseet/udstillinger/saerudstillinger/tag-med-vikingerne-paa-togt/


Hemmelighedsjagt i Det Kgl. Biblioteks Have
Tag familien med på gratis hemmelighedsjagt i Det Kgl. Biblioteks Have, en lille gemt oase midt København. Hent en gratis oplevelsesæske i Den Sorte Diamants butik i bibliotekets åbningstid, og udforsk sjove fortællinger, find fugle og statuer og mærk historiens vingesus. Materialet rummer oplevelser til en hel eftermiddag og henvender sig til børn i alderen 5-11 år.

Det Kgl. Biblioteks Have · Hele sommeren · Gratis
www.kb.dk/arrangementer/boern-og-deres-voksne/den-hemmelige-have-paa-magtens-oe


Sommerteater ved KIOSKEN
Fra den 3. juni byder Riddersalen på nye Frederiksbergfortællinger ved KIOSKEN i Lorrys Have på Frederiksberg. I år kan I opleve forestillingen STILLE STEMMER om to agtværdige orkestermedlemmer fra Frederiksberg pigegarde, som går på jagt efter gamle og nye oversete anekdoter i byen. Der er garanteret sjovt, hjertevarmt og nærværende sommerteater for både børn og voksne.

Lorrys Have på Frederiksberg · Fra 3. juni-10. juli · (Bemærk: Spiller ikke 18. juni) · Gratis · www.riddersalen.dk/stille-stemmer

BØRN I BYEN er Danmarks største online guide til børnefamilier. Vi samler de allerbedste oplevelser og aktiviteter i byen, og gør det både nemmere og sjovere for børnefamilier at lave noget sammen. Bag Børn i byen står Caroline Meldgaard, der stiftede virksomheden tilbage i 2008. I dag har sitet 125.000 unikke brugere om måneden.


Bliv inspireret på bornibyen.dk/koebenhavn

Related Articles